Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Samsung keskeyttää tuleen syttyvän Galaxy Note 7:n myynnin toista kertaa – viranomaiset pitävät puhelinta vaarallisena

Yhdysvaltojen kuluttajaviranomainen varoittaa ihmisiä puhelimen käytöstä.

Talous
 
HS–Reuters
KIM HONG-JI
Galaxy Note 7:n piti olla yksi Samsungin lippulaivatuotteista. Sen sijaan siitä on tullut kiviriippa, joka uhkaa upottaa yhtiön brändin.
Galaxy Note 7:n piti olla yksi Samsungin lippulaivatuotteista. Sen sijaan siitä on tullut kiviriippa, joka uhkaa upottaa yhtiön brändin. Kuva: KIM HONG-JI

Elektroniikkayhtiö Samsung on pyytänyt kaikkia sen maailmanlaajuisia kumppaneita lopettamaan Galaxy Note 7 -älypuhelimien myynnin. Yhtiö kertoi päätöksestään tiistaiyönä.

Useat kyseisen mallin puhelimet ovat syttyneet palamaan. Tämä on jo toinen kerta, kun eteläkorealainen Samsung joutuu keskeyttämään Galaxy Note 7 -puhelimen myynnin kahden kuukauden sisällä. Samsung on maailman suurin puhelinvalmistaja.

Uutistoimisto Reutersin tietolähteiden mukaan Samsung on pistänyt kyseisen puhelinmallin tuotannon toistaiseksi jäihin.

Aiemmin Samsung pyysi asiakkaitaan palauttamaan kaikkiaan 2,5 miljoonaa puhelinta tulipalovaaran vuoksi. Puhelimien akuissa oli vikaa, ja ne syttyivät palamaan ladatessa. Moni lentoyhtiö on kieltänyt matkustajia tuomaan kyseisiä puhelimia lentokoneisiin.

Samsung vakuutti jo aiemmin korjanneensa vian, mutta myös uusissa versioissa on esiintynyt samoja ongelmia. Tuleen syttyvät ja räjähtelevät puhelimet ovat aiheuttaneet valtavan imagohaitan Samsungille.

Yhdysvalloissa kuluttajien turvallisuudesta vastaavan viraston johtaja Elliott Kaye tiedotti maanantaina, että kuluttajien pitäisi välttää käyttämästä Note 7 -puhelimia oman turvallisuutensa vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat