Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentoharjoittelua kotisohvalla

Tekniikka
 

Haastetta tosikoille

Infinite Flight -pelin ohjaimet ovat herkät, ja onnistunut laskeutuminen vaatii harjoittelua. Sovellus tarjoaa hyvät työkalut lentoreittien suunnitteluun ja navigointiin. Lentoharjoituksia voi tehdä myös suomalaisille tuttujen lentoyhtiöiden kuten Finnairin, Blue1:n ja Norwegianin koneilla. Parasta: Lisämaksullisessa online-pelissä voi lentää yhdessä muiden pelaajien kanssa.

Infinite Flight saatavilla iOSille 4,99 e ja Androidille 5,49 e. Osa konetyypeistä, lentokentistä ja moninpeli lisämaksullisia.
 
Ilmaiseksi ilmaan

X-Plane 10 -simulaattoripelin mobiiliversiolla lentämisen makuun pääsee ilmaiseksi. Rahaa kuluu vain konevalikoiman kartuttamiseen, jos mielii lentää muilla kuin pikku-Cessnalla. X-Plane on vertailluista simulaattorisovelluksista pelimäisin, sillä vapaan lentämisen lisäksi siinä voi suorittaa erilaisia lentotehtäviä ja harjoitella hätätilanteita. Parasta: Maisemat ovat huipputasoa.

X-Plane 10 saatavilla iOSille. Androidille aiempi versio X-Plane 9. Ilmainen. Osa konetyypeistä lisämaksullisia.
 
Mitkä maisemat

Aerofly 2 -mobiilisimulaattorilla pääsee kaartelemaan vain San Franciscon taivaalla, mutta lentokenttiä on monia. Navigointiominaisuudet ovat paremmat kuin X-Planessa. Kulkupeliksi voi valita pienkoneen, matkustajakoneen tai hävittäjän, joiden lentotuntuma tavoittelee tässäkin pelissä todenmukaisuutta. Parasta: Hieno grafiikka. Ohjaamossa kaasukahvaa vääntää 3D-mallinnettu lentäjä.

Aerofly 2 saatavilla iOSille 4,99 e. Osa konetyypeistä lisämaksullisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!