Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolmiulotteisia kuvia voi ottaa sovellusten avulla kännykälläkin

Tekniikka
 
Helsingin Sanomat

Hienoja 3d-kuvia työläästi

Älypuhelinten kameralla voi ottaa 3d-kuvia esineistä sovellusten avulla. Yksi sellainen on Camera 3D. Yhdestä kohteesta otetaan useita, jopa 99, kuvaa. Lopuksi niistä kasataan esineen ympäri kiertävä esitys. Onnistuneiden kuvien ottamiseen vaaditaan jalusta, käsivaralta tulokset ovat täriseviä. Parasta: Jos jaksaa paneutua asiaan, on tuloksena todella näyttäviä esityksiä.

Camera 3D saatavilla Androidille. Ilmainen.

Se helpompi tapa

Lähempänä aitoa olevia 3d-kuvia ottaa Phogy, 3d Camera. Sitä käyttäessä painetaan suljinta ja liikutetaan kännykkää hitusen oikealle. Näin saadaan kuva, jota voi katsella eri kulmasta kännykkää kallistelemalla.

Ilmaisversiossa kuvia ei voi juuri säätää, mutta maksullisella versiolla ominaisuuksia saa roppakaupalla lisää. Parasta: Erittäin helppo tapa napsia ja katsoa 3d-kuvia.

Phogy, 3d Camera saatavilla Androidille ja iOSille. Perusversio ilmainen, täysi versio 2,95 euroa.

Vanhojen kuvien päivittäjä

VideoCam3D:llä voi muuttaa minkä tahansa kuvan tai videon 3d-versioksi. Lopputulokset voi muuntaa nykytelevisioiden ymmärtämään 3d-muotoon, jossa kaksi eri kuvaa asetetaan rinnakkain. Kuvia voi katsella siten 3d-laseilla. Parasta: Mistä tahansa kuvasta tai videosta saa nyt 3d-version isolle ruudulle.

VideoCam3D saatavilla iOSille. Hinta 0,99 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit