Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Testissä kolme uutta sovellusta

Tekniikka
 
Olli-Pekka Komonen

Onneksi oN emojit

Sanotaan, että 80 prosenttia viestinnästä koostuu muusta kuin sanoista. Siksi tekstiviestin sävy ei aina avaudu. Onneksi ovat emojit.

Emoji>-sovellus muuttaa näppäimistön todelliseksi Emoji-automaatiksi, josta voi laukoa joka tilanteeseen sopivaa graafiikkaa salamannopeasti. Parasta: Kaverien puutteessa ohjelmalla voi pelata emoji-henkisiä pelejä.

Emoji> saatavilla iOSille. Ilmainen.
Meemit kiertoon

Meemikuvien suosio on myös kasvanut räjähdysmäisesti. Uusia hahmoja ja vanhoja hahmoja uusilla teksteillä ilmaantuu päivittäin kasapäin. Meme generator free -ohjelmassa voi ottaa jonkin valmiista yli kuudestasadasta kuvasta pohjaksi, tai käyttää omaa valokuvaa ja lisätä päälle tekstin. Parasta: Oma meemikuvaidea on valmis muutamassa sekunnissa.

Meme Generator Free saatavilla Androidille ja iOSille. Ilmainen.
Gif-kuva kertoo eniten

Ilmaisuvoimaisimpia kuvia ovat animoidut gif-kuvat. Ne ovat yleensä elokuvista, tv-sarjoista, urheilutapahtumista tai nettivideoista napattuja muutaman sekunnin pätkiä. GIF for Messenger tuo netin gif-valikoiman Facebook-messengeriin. Parasta: Gif-kuvan voi lähettää keskustelukumppanille yhdellä napautuksella.

GIF for Messenger saatavilla Androidille. Ilmainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit