Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tällainen Marshall- puhelin on

Tekniikka
 

Pääsimme tuoreeltaan testaamaan uutta Marshall London -puhelinta.

Kaunis se on, siitä ei pääse mihinkään. Ensimmäisenä ulkonäössä miellyttää muovinen mattakuori, joka tuntuu kädessä hyvältä ja tukevalta, eikä puhelin pääse helposti lipsahtamaan.

Muillakin pinnoilla puhelin pysyy hyvin. Tosin luottokortteja ei voi kuljettaa mukana ilman erillistä irtokuorta, mikä taas peittäisi hienon designin.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan puhelin on perus-Android: 4,7 tuuman kosketusnäyttö 1280×720 pikselin tarkkuudella, 8 megapikselin takakamera, Qualcommin Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä muistikorttipaikka.

Mennään siis suoraan musiikkipuoleen, jonka pohjalta puhelinta markkinoidaan.

M-painike avaa musiikkisovelluksen, joka vaikuttaa nopean silmäilyn jälkeen yksinkertaiselta, mutta jos ei harrasta musiikkia, sovellukset vaativat varmasti syventymistä.

Äänenlaadun suhteen Marshall täyttää lupauksensa: se päihittää kevyesti muut puhelimet ja jopa monet tietokoneen kaiuttimet. Ääni on kirkas ja basso erottuu edukseen, vaikka asetuksia ei muuttaisi musiikkityylin mukaan.

Esteetikkoa ilahduttavat myös pienet yksityiskohdat. Puhelimen takakansi on irrotettava ja sen alta paljastuu akku, jossa lukee teksti Long Live Rock 'n' Roll.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!