Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Värityskirjoja puhelimeen

Tekniikka
 
Helsingin Sanomat

Värityskirjojen– etenkin aikuisille tarkoitettujen – suosio on noussut räjähdysmäisesti tänä kesänä. Kynien ja paperin kanssa puuhastelun lisäksi värittämään pääsee myös puhelimella. Colorfy-sovelluksella pääsee värittämään suosittuja abstrakteja kuvioita, tai perinteisempiä kukkaiskuvia. Omat valmiit taideteokset voi helposti jakaa sosiaaliseen mediaan suoraan sovelluksesta.

Parasta: Ihastuttava kynävalikoima – vaikkakin maksullinen.

Colorfy saatavilla Androidille ja iOsille. Ilmainen, lisäsisällöt maksullisia.


Hämmästyttävästi iOs-laitteille on julkaistu toinen, lähes samanniminen sovellus. Upouusi Colorfly in Secret Garden on kuitenkin aivan oma ohjelmansa. Se tarjoaa kasapäin upeita, psykedeelisiä kuvia, joiden tarkassa värittämisessä kuluu hetki jos toinenkin. Ohjelman tarjoamat tiheäviivaiset kuviot eivät välttämättä ole kaikkien mieleen.

Parasta: Etenkin eläinten ystäville upeita kuvia.

Colorfly in Secret Garden saatavilla iOsille.

Mikäli väritysmaku on kallellaan perinteisten värityskirjojen maailmaan, saa puhelimeen sellaisiakin. Coloring Book –sovelluksesta löytyy lapsuudesta tuttuja kissoja, koiria, pikkulapsia ja perhosia. Hillitöntä värivalikoimaa tai kyniä Coloring Book ei tarjoa, mutta on yksinkertaisen väritystoiminnon vastapainona on laaja kokoelma erilaisia kuvia.

Parasta: Taikasauvatoiminnolla näyttävän värityksen makuun pääsee tumpelompikin.

Coloring Book saatavilla Androidille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!