Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sovelluksilla voi pelata Speden Spelejä kotioloissa

Tekniikka
 
Helsingin Sanomat

Peräti 14 vuotta televisiossa pyörinyt Speden Spelit on jättänyt suomalaisiin lähtemättömän muistijäljen. Osaa legendaarisista peleistä pääsee nyt kokeilemaan kotona, ilman pelkoa neljän tonnin haasteen häviämisestä.

Aidoimman kokemuksen saa Nopeustesti-peliä kokeilemalla. Huoltoasemillakin aikanaan nähty peli vilkuttaa neljää valoa jatkuvasti tihenevään tahtiin, ja pelaajan on kyettävä nakuttelemaan nappuloita samassa järjestyksessä ilman yhtään virhettä.

Saatavilla useilla eri nimillä eri alustoille.

Nopeustesti – Speden spelit.

Parasta: Niin lähellä aitoa kokemusta kuin mahdollista.

Saatavilla Androidille.
Ilmainen.


Kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas oli myös peli, jossa sekuntikello piti katsomatta pysäyttää tarkalleen annettuun lukemaan. Samaa ideaa käyttää One Second -peli, jossa pitää näpäyttää puhelimen näytöllä olevaa punaista nappulaa joko sekunnin, minuutin tai millisekunnin väliajoin. Ohjelma pitää kirjaa tuloksista, joten omaa kehitystä on helppo seurata.

Parasta: Kannustaa pelaajaa suoritusten väleissä – aivan kuten Spedekin.

Saatavilla Androidille.
Ilmainen.


Monet pikkupojat haaveilivat 1990-luvulla Speden Speleissä nähdystä "laser-pyssystä", joka piirsi ruudulle viivaa piipun liikkeiden mukaan. Nyt samanlaista ammuntaa voi kokeilla omalla iPhonella.

PistolShooter-peli tunnistaa puhelimen liikkeet, ja tähtääminen tapahtuu puhelinta hienovaraisesti liikuttamalla. Kädenliikkeet piirtyvät maalitauluun – aivan kuten silloin ennen.

Parasta: Konstailematon grafiikka ilman turhia krumeluureja.

Saatavilla iOSille.
0,99 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit