Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sovellukset auttavat tallentamaan tekstiviestit

Tekniikka
 
Helsingin Sanomat

WhatsAppin ja Snapchatin suosiosta huolimatta kaikilla ei ole käytössä viimeisiä viestintävälineitä. Älypuhelin kannattaakin virittää kuntoon myös tekstarien suhteen.

Etenkin puhelinta vaihtaessa tekstiviestit ovat ongelma. Vaikka sähköpostit ja some-tilien sisällöt ovatkin pilvessä, tekstarit ovat monesti tallessa vain puhelimen omassa muistissa ja katoavat vanhan puhelimen nollauksen yhteydessä.

SMS Backup & Restore -sovelluksella kaikki vanhat viestit saa kerralla talteen puhelimen muistikortille, jonka voi siirtää uuteen luuriin. Jos muistikorttia ei ole, viestit voi lähettää sähköpostiin tai tallentaa Dropboxiin.

Parasta: Äärimmäisen yksinkertainen, tekee vain sen mitä pitää.

Add-On SMS Backup & Restore saatavilla Androidille. Mainosrahoitteinen ja maksullinen versio.


Viestejä ei tarvitse erikseen varmistaa, jos kaikki viestit lähettää edelleen sähköpostiin heti niiden saapuessa. Siinä auttaa esimerkiksi SMS Forwarder.

Ohjelmalla voidaan helposti määritellä, lähetetäänkö kaikki viestit edelleen, vain tietyistä numeroista tulevat viestit vai kaikki muut paitsi tiettyjen lähettäjien viestit.

Myös sähköpostiosoitteita voi määritellä useita, esimerkiksi töihin liittyvät viestit voi lähettää edelleen työsähköpostiin ja henkilökohtaiset viestit gmail-tunnukselle.

Parasta: Erittäin monipuoliset säädöt.

Sms Forwarder saatavilla Androidille. Ilmainen.


Tekstareita voi myös lähettää automaattisesti autoMessage-ohjelman avulla. Sen voi vaikkapa ohjelmoida muistuttamaan lasta joka päivä tekstiviestillä läksyjen tekemisestä tai vanhusta iltalääkkeiden ottamisesta.

Ohjelmalla on myös tarvittaessa helppo luoda itsestään romantikko, joka muistaa lähettää rakkausviestin sydänkäpyselleen joka ilta. Viestit saa tekstareiden lisäksi kulkemaan myös sähköpostina.

Parasta: Joulu- ja syntymäpäivätervehdykset kerralla kuntoon.

autoMessage saatavilla Androidille ja iOSille. Mainosrahoitteinen ja maksullinen versio.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit