Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näillä sovelluksilla voit kokeilla tatuointia virtuaalisesti

Tekniikka
 
Helsingin Sanomat

Kuten timanttien, myös tatuointien sanotaan olevan ikuisia. Jos ihopiirroksen hankkiminen vielä vähän epäilyttää, sellaista voi kokeilla virtuaalisesti.

Tässä auttaa esimerkiksi Tatuoi kuvani 2.0 -sovellus. Sen valikoimissa on iso kasa perinteisiä tatuointikuvia, ja tekstimoodissa iholle piirrettävän tekstin voi kirjoittaa itse.

Helppokäyttöisellä ohjelmalla tatskan voi asettaa omaan valokuvaan juuri haluamaansa kohtaan ja totutella tulokseen rauhassa ennen lopullista päätöstä.

Parasta: Kuvien helppo asettelu ja etenkin vaatteiden peittoon jäävien osien pyyhkiminen.

Tatuoi kuvani 2.0 saatavilla Androidille. Ilmainen, sovelluksen sisäisiä ostoksia.


Jos haluaa jonkinlaisen tribaalikuvan, kannattaa kokeilla Instattoo-ohjelmaa. Sillä voi taikoa sormenkäänteessä uusia, ennen näkemättömiä kuvioita.

Peruskuvioita on kaksitoista perustribaaleista kukkaköynnöksiin ja hieroglyfeihin. Kaikista kuvioista on mahdollista luoda automaattisesti 128 000 variaatiota. Valmiin kuvan voi helposti tulostaa tai lähettää tietokoneelle wlanin yli.

Parasta: Uusien kuvien luomisen helppous.

Instattoo saatavilla iOSille. 4.99 euroa.


Jos omaan kuvaan haluaa kaivella vielä laajemmin erilaisia ideoita, valinta osuu Tattoo Design HD -sovellukseen. Se sisältää miljoonia valokuvia eri tatuoinneista.

Kuvat on jaettu selkeästi ryhmiin, esimerkiksi lohikäärmeille, harrikoille, pääkalloille ja ankkureille on omat hakemistonsa. Sopivan kuvan voi lähettää suoraan ohjelmasta viestinä kaverille tai someen kaveripiirin tuomittavaksi.

Parasta: Aitoja kuvia aidoista tatuoinneista.

Tattoo Designs HD saatavilla iOSille ja Androidille. Ilmainen, sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit