Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lisää valokuvaan tekoviikset, viinipullo tai puhuva suu – kolme sovellusta kuvankäsittelyyn

Tekniikka
 
Helsingin Sanomat

Instagramin jättisuosioon nostamat filtteröinnit alkavat olla jo ylikäytettyjä ja siten tylsiä. Omiin kuviin saa uudenlaista säpinää myös muunlaisin keinoin kuin sävyjä säätämällä.

Yksi tapa piristää kuvia on lisätä niihin erilaisia piirrettyjä tai muista kuvista lainattuja elementtejä. Tätä varten kannattaa hankkia Super Effects Camera.

Sen avulla omaan naamaan voi lisätä tekoviikset, päähän hauskan hatun, silmille aurinkolasit tai kasapäin muunlaisia efektejä. Piristystä kuviin voi hakea myös sarjakuvamaisilla ääniefektiteksteillä.

Parasta: Naamanmuokkauksen lisäksi lisukkeita koko keholle.

Super Effects Camera saatavilla Androidille. Ilmainen.


Hieman vakavampia kuvia saa aikaan PIP Camera – Photo Effect -sovelluksella. PIP-lyhenne tarkoittaa kuvaa kuvassa, ja sellaisia sovellus saa aikaan.

Omaa kuvaa voi muokata ja efektoida ensin perinteiseen tyyliin, ja kun lopputulokseen on tyytyväinen, voi teoksesta luoda PIP-kuvan. Silloin alkuperäinen kuva näkyy sumeana taustalla, ja kuvan etualalle tuodaan esimerkiksi tiimalasi, jääkuutio, filmiruutu tai viinipullo, johon pienempi versio kuvasta sijoitetaan. Lopputulokset ovat upeita.

Parasta: Aivan tavallisestakin kuvasta löytyy jotain erikoista PIP-muodossa.

Saatavilla Androidille ja iOSille. Ilmainen.


Aivan erilaista sisältöä voi tuottaa puolestaan Bad Mouth! -ohjelmalla. Siinä perustaksi valitaan valokuva kenestä tai mistä tahansa, esimerkiksi näyttelijästä, poliitikosta, koirasta tai päärynästä.

Sitten kuvataan pätkä omasta suusta puhumassa ja istutetaan suu äänineen valokuvaan. Conan O'Brienin showsta tuttu efekti on hulvaton myös kaveripiirin omilla kuvilla toteutettuna.

Parasta: Loistavat mahdollisuudet uuden nettihitin luomiseen.

Saatavilla iOSille. Hinta 99 senttiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit