Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näillä sovelluksilla avaat kännykkäsi lukituksesta

Tekniikka
 
Olli-Pekka Komonen

Android-puhelinten lukitusnäyttöä voi muokata monin tavoin erilaisilla sovelluksilla. Eräs hauskimmista ja samalla hyödyllisimmistä on oppimissovellus Semper: Learn Effortlessly.

Aina puhelinta tai jotakin sovellusta avatessa se vilauttaa näytöllä jonkin yksinkertaisen tehtävän, esimerkiksi matematiikasta tai vieraasta kielestä. Hätätilassa tehtävät voi myös ohittaa nappia painamalla.

Parasta: Potsdamin yliopiston tutkimuksen mukaan Semperin avulla oppii ihan oikeasti.

Semper: Learn Effortlessly saatavilla Androidille. Ilmainen.

 

Next Lock Screen on hieman yllättävän valmistajan tuote Android-maailmaan. Sen takaa löytyy nimittäin Microsoft. Next sisältää pin-koodilla tai piirroskuviolla aukeavan lukituksen, ilmoitukset ja näppärän sovellusvalikon. Next pyrkii esittämään sovellusvalikossa kussakin hetkessä tarpeellisimmat sovellukset esimerkiksi paikkatietoa käyttäen.

Parasta: Oppii nopeasti käyttäjän tavoille. 

Next Lock Screen saatavilla Androidille. Ilmainen.

 

Mikäli kaipaa elämäänsä jatkuvaa muutosta, mutta puhelinta ei ole varaa vaihtaa joka viikko, kannattaa kokeilla Locker Master –sovellusta. Sen avulla lukitusnäytön ulkonäköä voi vaihdella lähes rajattomasti.

Tarjolla on kuvia ja animaatioita joka tilanteseen, osa animaatioista on todella näyttäviä, ja jotkut vain sanoinkuvaamattoman söpöjä.

Salasanojen antamiseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja, ja näytölle saa halutessaan näkyviin lähes mitä tahansa puhelimen internetistä keräämää dataa.

Parasta: Näyttökuvia voi myös rakentaa itse!

Locker Master saatavilla Androidille. Ilmainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit