Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

LG:n uutuus­puhelimessa on tuplanäyttö

Uutuuteen on mahdutettu koko joukko uusia ominaisuuksia

Tekniikka
 
Olli-Pekka Komonen

Korealaisen LG:n V10-uutuuteen on mahdutettu koko joukko uusia ominaisuuksia. Niistä tärkein on puhelimen yläreunasta löytyvä kakkosnäyttö. Se toimii hieman samaan tapaan kuin Samsungin Edge-malleissa nähty, kaareva reunanäyttö.

Pikkuruudulle saa esimerkiksi ilmoitukset, säätietoja, kellon ja päivämäärän.

OLED-tekniikkaa käyttävä kakkosnäyttö on aina päällä. Jos isolla näytöllä on sovellus kokoruututilassa, eivät tiedot saapuvista viesteistä tai puheluista häiritse katselukokemusta, vaan ne ilmaantuvat yläreunan omaan tilaansa.

Puhelimen etukamera on erikoisesti varustettu kahdella eri linssillä. Etukameralla voi napata siten helposti laajakuvaselfie-kuvia, joihin mahtuu oman naaman lisäksi useita kavereita.

Takakamerassa on panostettu videokuvaukseen. V10:n videokuvausohjelmistolla voi nimittäin säätää tarkasti videokuvausasetuksia. Käytössä on esimerkiksi elokuvista tuttu erityislaaja 21:9-kuvasuhde.

4K-tarkkuudella kuvatut videot vaativat paljon tilaa, joten puhelimeen voi asentaa jopa kahden teratavun muistikortin. Noin 700 euron hintainen puhelin tulee saataville Suomessa tammikuussa 2016.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit