Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näitä sosiaalisen median palveluja et vielä tunne

Uusia sosiaalisen median palveluita ja -sovelluksia syntyy jatkuvasti. Osa kuolee heti, mutta jostakin voi tulla uusi Facebook tai Twitter.

Tekniikka
 
Olli-Pekka Komonen

Uusia sosiaalisen median palveluita ja -sovelluksia syntyy jatkuvasti. Osa kuolee heti, mutta jostakin voi tulla uusi Facebook tai Twitter.

Alkuvuonna suurinta pöhinää on aiheuttanut Peach-palvelu. Se perustuu ”taikasanoihin”, joiden avulla omia päivityksiä on helppo piristää. Esimerkiksi kirjoittamalla gif pääsee hakemaan animoituja gif-kuvia, draw päästää piirtelemään tilanteissa, joissa sanat eivät riitä, ja rate antaa arvioida asioita 1–5 tähdellä. Battery lisää päivitykseen tiedon puhelimen akun varaustilasta.

Parasta: Aivan uuteen palveluun ehtii vielä ensimmäisten joukossa.

Peach saatavilla iOSille. Ilmainen.

Shots on kahden hittipalvelun, Instagramin ja WhatsAppin, yhdistelmä. Sillä voi erittäin nopeasti napsia kuvia ja videoita ja jakaa ne palveluun. Kuvia ei voi kommentoida, mutta muiden käyttäjien kanssa voi chattailla.

Uusia kontakteja voi tuoda puhelimen osoitekirjasta tai näppärän, lähistöllä olevia Shots-käyttäjiä etsivän, tutka-toiminnon avulla.

Parasta: Erittäin helppokäyttöinen.

Shots saatavilla Androidille ja iOSille. Ilmainen.

Piristystä talvipäivään tuo Brighten. Sovellus sai alkunsa kiipeilyonnettomuudessa kuolleen kaverin muistokirjoituksista. Se mahdollistaa kivojen tsemppiviestien lähettämisen kavereille.

Jäyhän suomalaisenkin on helppo liittyä keskinäiseen kehumiseen. Valmiita viestipohjia on paljon.

Parasta: Näyttää myös muiden saamat kehut.

Brighten saatavilla iOSille ja tulossa Androidille. Ilmainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit