Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puhelimesta saa vaikka konsolipelin kaukosäätimen – kokeile näitä sovelluksia

Tekniikka
 
Olli-Pekka Komonen

Pelikoneet ja puhelimet juttelevat nykyisin sujuvasti keskenään. Xbox One -konsolien omistajille suunnatulla Xbox One Smartglass -sovelluksella puhelimesta tulee konsolin kaukosäädin.

Mediaominaisuuksia on helpompi ohjata puhelimen kosketusnäytöltä kuin boksin omalla peliohjaimella. Tien päällä sovelluksella voi pitää yhteyttä pelikavereihin ja ostaa uutta sisältöä kotona pelattavaksi.

Parasta: Myös nettisurffailu isolta ruudulta onnistuu käyttämällä puhelinta ohjaimena.

Xbox One Smartglass saatavilla Androidille, iOSille ja Windows Phonelle. Ilmainen.

Play Station nelosen omistajia onni suosii mobiilisovelluksissa. PS4 Remote Playlla voi nimittäin pelata PS 4 -pelejä suoraan kännykän näytöllä! Varsinaisesti peli pyörii konsolin uumenissa, mutta pelikuva ja ohjauskomennot välittyvät kodin langattoman verkon välityksellä puhelimen ja konsolin välillä. Virallisesti ohjelma toimii vain Sonyn puhelimissa ja tableteissa, mutta innokas virittelijä voi kokeilla asentamista muihinkin Android-laitteisiin.

Parasta: Tiukkaa peliä ei tarvitse enää keskeyttää vessatauon ajaksi.

PS4 Remote Play saatavilla Androidille. Ilmainen.

Nintendon ensimmäinen mobiilisovellus julkaistaan aivan näinä päivinä, mutta se ei juuri tuo lisäominaisuuksia Wii U -konsolin kanssa pelailuun. PC-pelaajille sitä vastoin on esimerkiksi Mobile Gamepad -sovellus, joka tekee kännykän näytöstä peliohjaimen. Kosketustuntuma ei vastaa aitoa asiaa, mutta näyttohjain sopii oikein hyvin satunnaiseen pelailuun.

Parasta: Välitön peliohjain käytössä vaikka keskellä yötä iskevään pelihimoon.

Mobile Gamepad saatavilla Androidille. Ilmainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit