Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Samsung-puhelin kipinöi ja savusi intialaisessa lentokoneessa

Matkustajan käsimatkatavaroissa ollut Samsung Note 2 alkoi savuttaa.

Tekniikka
 

Intialaisessa lentokoneessa matkustajan käsimatkatavaroissa ollut Samsungin puhelin alkoi savuttaa ja sai aikaan hälytyksen perjantaina, viestimet kertovat. Lentoyhtiö IndiGon kone oli matkalla Singaporesta Intiaan Chennain kaupunkiin.

Uutistoimisto AFP:n mukaan savuttanut puhelin oli Samsung Note 2. Puhelin oli matkustajien päiden yläpuolella olevassa tavaralokerossa, kertoo uutistoimisto Reuters. Tapaus ei aiheuttanut vahinkoa, ja lentokone laskeutui turvallisesti.

Savun huomasivat matkustajat, jotka hälyttivät henkilökunnan. Koneen henkilökunta havaitsi, että Samsung Galaxy Note 2 -puhelimesta tuli kipinöitä ja savua, Reuters kertoo.

Hiljattain Samsung veti takaisin Note 7 -puhelimiaan maailmanlaajuisesti, koska oli havaittu, että puhelimen akku saattaa syttyä palamaan ladattaessa tai tavallisessa käytössä. Note 2 -puhelimesta ei ole ilmoitettu aiemmin vastaavanlaisista tapauksista. Note 2 tuli markkinoille jo vuonna 2012.

Intian siviili-ilmailuviranomainen DGCA ohjeistaa, että matkustajien tulisi kytkeä Samsung Note -puhelimista virta pois lennon ajaksi tai olla ottamatta näitä laitteita lainkaan lennolle, kertoo intialainen lehti The Times of India.

Eteläkorealainen Samsung on ilmoittanut ottavansa tapauksen tutkittavakseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit