Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Samsungin ongelmat jatkuvat – yhtiön kerrotaan keskeyttäneen Note 7 -älypuhelimen valmistuksen

Sunnuntaina operaattorijätit AT&T ja T-Mobile ilmoittivat, että ne eivät toistaiseksi aio enää myydä Note 7 -puhelinta eivätkä myöskään vaihtaa viallisia puhelimia uuteen Note 7-versioon.

Tekniikka
 
Kim Hong-Ji / Reuters
Samsungille kiusallista mainehaittaa aiheuttanut Galaxy Note 7 -älypuhelin.
Samsungille kiusallista mainehaittaa aiheuttanut Galaxy Note 7 -älypuhelin. Kuva: Kim Hong-Ji / Reuters

Teknologiayhtiö Samsungin ongelmat Galaxy Note 7 -älypuhelimien kanssa jatkuvat. Maanantaina uutistoimistot kertoivat, että puhelimen valmistus olisi lakkautettu.

Samsung keskeytti jo viime viikolla Note 7:n myynnin akkuongelmien takia. Yhtiö päätti vetää laitteen markkinoilta, koska sen akku saattoi ladattaessa räjähtää tai syttyä palamaan.

Reutersin mukaan Note 7:n valmistus lopetettiin tilapäisesti turvallisuussyistä. Samsung kertoi Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle maanantaina, että se ”sopeuttaa tuotantoaikataulujaan taatakseen laadun ja turvallisuuden”.

Samsung ilmoitti noin 2,5 miljoonan Note 7 -puhelimen takaisinvedosta syyskuussa. Se lupasi korvata ostetut Note 7 -laitteet uusilla Note-puhelimilla, joissa syttymisvaaraa ei yhtiön mukaan ole.

Sunnuntaina operaattorijätit AT&T ja T-Mobile ilmoittivat, että ne eivät toistaiseksi aio enää myydä Note 7 -puhelinta eivätkä myöskään vaihtaa viallisia puhelimia uuteen Note 7-versioon.

AT&T kehotti sunnuntaina sen sijaan asiakkaitaan vaihtamaan puhelinmallia kokonaan.

Savuavista Note 7 -puhelimista on tullut kiusallinen mainehaitta Samsungille.

Esimerkiksi viime viikon keskiviikkona Kentuckyn osavaltiossa sattui tapaus, jossa lentokone piti evakuoida savuttavan Note 7 -puhelimen vuoksi. Moni lentoyhtiö on ohjeistanut asiakkaitaan pitämään Note 7 -puhelimet suljettuina lennon ajan.

”Jos Note 7 -tapauksen annetaan jatkua, se voi johtaa suurimpaan tuhoon, jonka jokin brändi on onnistunut aiheuttamaan itselleen modernin teknologian aikakautena”, arvioi markkinointiasiantuntija Eric Schiffer Reutersille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit