Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

USA kielsi Samsungin Galaxy Note 7 -puhelimet kaikilla lennoilla

Lentokoneeseen vaarallisen puhelinmallin kanssa pyrkivät jätetään kentälle

Tekniikka
 
KIM HONG-JI / Reuters
Viranomaisten mukaan Samsung on saanut Yhdysvalloista 96 ilmoitusta Galaxy Note 7 -puhelimen akun ylikuumenemisesta.
Viranomaisten mukaan Samsung on saanut Yhdysvalloista 96 ilmoitusta Galaxy Note 7 -puhelimen akun ylikuumenemisesta. Kuva: KIM HONG-JI / Reuters

Samsungin Galaxy Note 7 -älypuhelimia ei saa enää tuoda lentokoneisiin Yhdysvalloissa, kertoo uutistoimisto Reuters. Liikenneministeriön määräämä kielto astuu voimaan lauantaina.

Syynä kieltoon on se, että useat kyseisen mallin puhelimet ovat syttyneet palamaan. Eteläkorealainen Samsung on jo aiemmin keskeyttänyt Galaxy Note 7:n myynnin.

Hiljattain Yhdysvalloissa Kentuckyn osavaltiossa lentokone piti evakuoida, kun sen yhden matkustajan Samsung-puhelin alkoi savuta.

Syyskuussa kolme australialaista lentoyhtiötä kielsi Galaxy Note 7:n käytön ja lataamisen lentojen aikana.

Finnairin lennoilla tämän mallin puhelimet on kuljetettava käsimatkatavaroissa. Puhelimet on myös suljettava lennon ajaksi, eikä niitä saa ladata.

Yhdysvalloissa Galaxy Note 7 -puhelinta ei saa enää tuoda sisälle lentokoneeseen, eikä sitä saa myöskään pakata jo tarkastuksen läpikäyneisiin matkatavaroihin.

”Kiellon rikkominen voi johtaa rikosoikeudelliseen syytteeseen ja sakkoihin”, Yhdysvaltain liikenneministeriö toteaa tiedotteessaan.

Puhelin voidaan takavarikoida matkustajalta, joka yrittää viedä sitä koneeseen. Jos puhelin on jo koneessa sisällä, rangaistuksena on sakko.

Myöhään perjantaina ministeriö täsmensi määräystään tiedottamalla, että Galaxy Note 7:n kanssa lentokoneeseen pyrkivät matkustajat jätetään kentälle.

Tuoteturvallisuutta valvovan viranomaisen mukaan Samsung on tähän mennessä saanut Yhdysvalloista 96 ilmoitusta puhelinmallin akun ylikuumenemisesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit