Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Meteorologit pohtimassa sään vaikutusta terveyteen

Tiede
 
Helsingin Sanomat

1965 elokuussa. Miten sää vaikuttaa terveyteen on eräs Tukholmassa torstaina alkaneessa meteorologikongressissa käsiteltävistä mielenkiintoisimpiin kuuluvista aiheista. Kongressissa on edustettuina 45 maata, näiden joukossa mm. Yhdysvallat ja Neuvostoliitto. Kongressi kestää parisen viikkoa.

Kaikki ne, jotka syyttävät ydinkokeita viime vuosien epäedullisten säitten aiheuttajiksi, saavat nyt lopullisesti luvan vaihtaa levyä, sillä kansainvälisen klimatologitoimikunnan puheenjohtaja, kanadalainen C. C. Boughnor on todennut julkisesti Tukholman kongressin aattona tämäntapaisten väitteiden mahdottomuuden. Vain asiantuntemattomat maallikot voivat keksiä moisia ajatusheittoja. Hirmumyrskyn ylläpitämiseen esim. saisi räjäyttää suunnilleen kaksi atomipommia minuutissa, mikä riittänee esimerkiksi siitä, millaisista voimista tässä on kysymys, kanadalainen asiantuntija selitti.

Meteorologinen maailmanjärjestö MWO on aikaisemmin tänä vuonna julkaissut sarjan kirjoituksia, joissa osoitetaan eri näkökannoilta, että muutokset ihmisten terveydentilassa saattavat olla varsin läheisessä yhteydessä säähän, ilmakehän sähköisyyteen ja radioaktiiviseen säteilyyn.

  

Pitkän ajan sääennusteista totesi aikaisemmin mainittu kanadalainen tutkija, että niiden suurelle yleisölle välittäminen niin varhaisessa vaiheessa kuin on tapahtunut, on ollut virhe. Pitkäntähtäyksen ennusteiden oikeaan käyttämiseen tarvitaan asiantuntijoita, ja ennusteita on usein tulkittu väärin. Tällä alueella on vielä paljon tehtävää, hän sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!