Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentävä lautanen saatiin valokuvaan

Tiede
 
Helsingin Sanomat

1965 syyskuussa. Kalifornialainen tieviranomainen, joka ei usko lentäviin lautasiin, on valokuvannut lautasta muistuttavan lentävän esineen, jota ei ole toistaiseksi kyetty tunnistamaan.

37-vuotias Rex Heflin on antanut julkisuuteen kolme valokuvaa, jotka hän kertoi ottaneensa elokuun 3. päivänä, jolloin Yhdysvaltain keskilännen ja kaakkoisosan valtioista tuli tulvimalla tietoja tuntemattomien lentävien esineiden havainnoista.

Heflin kertoo olleensa työssä lähellä Santa Anan merivoimien lentokenttää, kun hän sai näkyviinsä hopeanhohtoisen esineen, jonka hän arvioi olleen noin 10 metrin levyinen ja lähes kolme metriä paksu.

Hän kertoi, että esine oli näkyvissä 15 sekunnin ajan kulkien lännestä itään. Sen nopeus kiihtyi suunnilleen samaa tahtia kuin suihkukoneen.

Heflinin kertoman mukaan esineestä ei lähtenyt mitään ääntä, mutta sen alapuolella pyöri valkea valokeila. Suurennuslasilla Heflin sanoo näkevänsä valokeilan yhdessä kuvista.

Heflinillä on aina kamera mukanaan työnsä vuoksi. Hän ennätti ottaa kolme valokuvaa lautasesta sinä lyhyenä aikana, jolloin se oli näkyvissä.

Heflin kertoi myös, että hän yritti ottaa yhteyden radiolla päällikköönsä, mutta radio ei toiminut lautasen ollessa lähettyvillä.

Sittemmin radiosta ei ole löytynyt mitään vikaa.

Meriväen tukikohdan tutkalaitteet eivät havainneet mitään outoa esinettä elokuun 3. pnä. Heflin sanoo olevansa valmis valheenpaljastuskokeeseen, koska epäilijät saattavat väittää kuvia trikkikuviksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!