Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jos Prince syntyisi uudestaan eläimenä, hän olisi sulkamerietana

Tiede
 
Stocktrek Images, Inc. / Alamy Stock Photo
Värikäs merietana Chromodoris on liehakkeinen ja röyhelöinen kuin Prince esiintymisasuissaan.
Värikäs merietana Chromodoris on liehakkeinen ja röyhelöinen kuin Prince esiintymisasuissaan. Kuva: Stocktrek Images, Inc. / Alamy Stock Photo

Legendaarinen muusikko ja yhden miehen seksuaalinen vallankumous Prince kuoli torstaina. Jos ihminen syntyisi uudestaan eläimenä, Princen voisi hyvin kuvitella sulkamerietanaksi.

Kaakkois-Aasian trooppisissa merissä elävät Chromodoris-sulkamerietanat ovat värikkäitä ja räävittömiä, androgyynejä esiintyjiä.

Niissä on liehakkeita kuin Princen takavuosien esiintymisasuissa. Värikkäät röyhelöt etanan takaosassa ovat sen kidukset.

Sulkamerietanoiden hehkuvat värit kielivät vaarasta. Eläimet ovat varsin myrkyllisiä.

Pelättiinhän Princenkin 1980-luvulla rappeuttavan kansakunnan moraalin seksiä tihkuvilla lauluillaan. Sulkamerietanoiden parittelu ei sitten olekaan pikkulasten katsottavaa. Etanat ovat hermafrodiitteja eli kaksineuvoisia. Ne vieläpä parittelevat samaan aikaan sekä uroksen että naaraan sukuelimillä.

Yksi laji eli C. reticulata on mennyt kokeilunhalussa niin pitkälle, että sille on kehittynyt irrotettava penis. Parittelun jälkeen elin katkeaa ja jää törröttämään toisesta etanasta.

Vaan ei hätää: eläimen sisällä on lisää penistä rullalla. Sitä kelautuu aina pätkä ulos uutta parittelua varten. C. reticulata voi katkaista peniksensä kolme kertaa.

Otus on täysin uniikki, kuten laulajakin oli. Minkään muun eläimen ei tiedetä toimivan näin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!