Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n tiedeohjelma Sfääri tänään: Koomikko Lotta Backlund kertoo, miten laihtua 30 kiloa ilman erikoisuuksia

Tiede
 
Sfääri - tieteen ohituskaista osa 3.
Sfääri - tieteen ohituskaista osa 3.
Tällä viikolla Ivan Puopolon vieraana HSTV:n tiedeohjelma Sfäärissä koomikko Lotta Backlund ja havaintopsykologi Jukka Häkkinen.

”Hiljalleen, niin ettei ota päähän”, neuvoo laihduttajaa koomikko ja tuottaja Lotta Backlund Sfääri-tiedeohjelmassa. Hän itse onnistui hoikistumaan reilussa viidessä vuodessa 30 kiloa lautasmallilla ilman muotidieettien erikoisuuksia.

Toimittaja Ivan Puopolon vieraana tämän viikon Sfäärissä on myös havaintopsykologian tutkija Jukka Häkkinen kertomassa illuusioista. Hän lohduttaa toimittajaa, joka ei onnistu näkemään, mikä hahmo piilee verkossa kulovalkeana levinneessä piilokuvassa.

”30 prosenttia ihmisistä ei näe niitä ennen kuin kerrotaan”, Häkkinen tietää.

Sfääri käsittelee tällä kertaa myös LSD:tä, jonka monet tutkijat haluavat palauttaa terapiakäyttöön.

Sfääri on tiedetoimituksen joka maanantai julkaistava ohjelma, joka kertoo kiinnostavimmat tiedeuutiset ja perkaa niitä asiantuntijoiden avustuksella.

Matti Nousiainen / HS
Tämänkertaisessa Sfäärissä Ivan Puopolon vieraana ovat koomikko Lotta Backlund ja havaintopsykologian tutkija Jukka Häkkinen.
Tämänkertaisessa Sfäärissä Ivan Puopolon vieraana ovat koomikko Lotta Backlund ja havaintopsykologian tutkija Jukka Häkkinen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!