Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sosiaalipsykologi HSTV:n tiedeohjelma Sfäärissä: ”Narsisti on hyvin kekseliäs syyllistämään muita ihmisiä”

Tiede
 
Sfääri – tieteen ohituskaista osa 4
Sfääri – tieteen ohituskaista osa 4
Tällä viikolla Ivan Puopolon vieraana HSTV:n tiedeohjelma Sfäärissä on sosiaalipsykologi Janne Viljamaa, joka kertoo miten voi tunnistaa, onko tekemisissä narsistin kanssa. Lisäksi tiedeuutisia kommentoi mentalisti ja taikuri Pete Poskiparta.

Tuntuuko siltä, että narsistileimaa isketään nykyisin turhan herkällä kädellä? Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa on eri mieltä. Keittiöpsykologit eivät hänen arvionsa mukaan ylidiagnosoi, narsisteja todella liikkuu maisemissa.

Viljamaan mukaan ihmisistä kahdeksan prosenttia on narsisteja ja näistä joka viides on psykopaatti.

”Narsisti on hyvin kekseliäs syyllistämään muita ihmisiä. Narsistisen ihmisen ympärillä on epämääräinen tuomion uhka”, valistaa Viljamaa tiedeohjelma Sfäärissä.

Hän paljastaa senkin, missä ammateissa narsismi on tavallista yleisempää ja missä harvinaisempaa. Sfääri panee useita kirjoja kirjottaneen sosiaalipsykologin vielä yllätystestiin, josta ei selviä puhumalla tai kirjatiedolla.

Ei Sfääriä ilman uutiskommentaaria. Ohjelman yhdeksi vakiokasvoksi kehkeytyvä mentalisti ja taikuri Pete Poskiparta on toistamiseen puimassa uusimpia tiedeuutisia Ivan Puopolon kanssa.

Puheen lomassa saadaan myös selville tieteellinen niksi seksin saamiseksi.

Sfääri on tiedetoimituksen joka maanantai julkaistava ohjelma, joka kertoo kiinnostavimmat tiedeuutiset ja perkaa niitä asiantuntijoiden avustuksella.

Sfääri - tieteen ohituskaista osa 3.
Sfääri - tieteen ohituskaista osa 3.
Tällä viikolla Ivan Puopolon vieraana HSTV:n tiedeohjelma Sfäärissä koomikko Lotta Backlund ja havaintopsykologi Jukka Häkkinen.
Sfääri – tieteen ohituskaista – osa 2
Sfääri – tieteen ohituskaista – osa 2
Sfäärin toisessa jaksossa ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm vastaa siihen, ärsyttääkö kun nykyisin ravitsemuksen asiantuntijaksi pätevöityy hommaamalla salikortin. Vieraana myös mentalisti Pete Poskiparta.
Uutta HSTV:ssä: Sfääri - tieteen ohituskaista
Uutta HSTV:ssä: Sfääri - tieteen ohituskaista
Sfääri on HSTV uusi tiedeohjelma, jota juontaa toimittaja Ivan Puopolo. Ensimmäisesessä jaksossa taltutetaan loisraivoa ja selvitetään todelliset superruoat.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!