Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Amerikan etanalle kasvaa penis otsaan, kun matka ei etene

Etana on nopeampi kuin länsimetro.

Tiede
 
Gregory G. Dimijian M.D. / Science Source
Pohjoisamerikkalaiset Ariolimax -suvun etanat ovat banaanin näköisiä ja kokoisia.
Pohjoisamerikkalaiset Ariolimax -suvun etanat ovat banaanin näköisiä ja kokoisia. Kuva: Gregory G. Dimijian M.D. / Science Source

Länsimetron tunnelia kaivetaan noin 5,5 metriä päivässä kohti Kivenlahtea.

Jos etana olisi laitettu matkaan Ruoholahdesta vuonna 2009 saatesanoilla ”mene länteen”, se olisi nyt jo Inkoossa. Toki se olisi luultavasti kuollut vanhuuteen jo Kirkkonummen kohdalla, mutta silti.

Näin voi laskeskella Exeterin yliopiston tutkimuksesta, jonka mukaan tavallinen tarhakotilo pyyhältää noin metrin tunnissa. Metron poramiehet se olisi siis ohittanut jo ensimmäisen työpäivän aikana.

On nopeampiakin etanoita: amerikkalainen Ariolimax columbianus voi tunnissa edetä montakin metriä. Silti kyyti on niin verkkaista, ettei ihmekään, että etanalle alkaa kasvaa penis otsaan. Aivan todella: kaksineuvoisen etanan urospuolinen sukuelin työntyy esiin sen päästä, kun on aika paritella.

Ja kun penis on samanpituinen kuin itse etana, noin 20 senttiä, on siinä katsojalla miettimistä. Etanoiden parittelu päättyy usein siihen, että ne jäävät elimestään jumiin ja purevat sen irti.

Olisi kannattanut valita joukkoliikenne. Sen kyydissä espanjansiruetanakin pääsi tuhansien kilometrien päähän tänne Suomeen.

Maailman hitain eläin on kuitenkin koralli. Se ei liiku ollenkaan. Toki se ja kaupunginviraston paperitkin pyörivät lopulta aika vinhaa vauhtia, kun Maa kiertää Auringon ympäri 108 000 kilometriä tunnissa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!