HS.fi

OHJEET

Jättikatkaravut

Resepti: Jättikatkaravut

5.7.2001 3:00 | Ruokalajit: pääruuat, kala- ja äyriäisruuat, alkuruuat

  • (jätti)katkarapuja

  • inkivääriä

valkosipulia

sipulia

salottisipulia

kuivattua chiliä

tilkka sakea tai muuta

  • riisiviiniä

1 tl osterikastiketta 1. Kypsennä katkaravut kuorineen öljyssä vokki- tai paistinpannussa aivan nopeasti.

2. Sekoita mausteet ja pilkotut sipulit ja kypsennä yhdessä katkarapujen kanssa 3-5 minuuttia. Tulisuus säädellään chilillä: mitä tulisempaa, sen pienemmäksi murskataan kuivattu chili. Sipulien ei tarvitse olla läpeensä kypsiä, nehän voi syödä myös raakana.

3. Lisää riisiviiniä tilkkanen, mutta vain antamaan tuoksua. Tarjoa jättikatkaravut nuudeleiden tai keitetyn pinaatin kanssa.

Singapore, Lapinlahdenkatu 29, 00180 Helsinki, avoinna ma-pe 10-22, la-su 12-22, p. (09) 6942763.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi

--%>