HS.fi

OHJEET

Resepti: Mustatorvisieni-keitto

7.10.1993 3:00 | Ruokalajit: pääruuat, keitot, sieniruuat, kasvisruuat

Mustatorvisieni-

keitto

  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 dl hienoksi hakattua, kuivattua torvisientä tai
  • 2 dl pakastettua sientä
  • 1 dl silputtua sellerin vartta
  • 1 sipuli
  • 200 g sulatejuustoa
  • 3 rkl Maizenaa
  • 1 dl kermaa
  • persiljaa

1. Mittaa vesi kattilaan, lisää liemikuutio, sienihakkelus, sipuli ja selleri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannella peitettynä noin 15 minuuttia.

2. Lisää juusto pieninä erinä. Keitä edelleen kunnes sieni on pehmennyt.

3. Sekoita Maizena kermaan ja saosta keitto. Tarkista maku ja anna kiehahtaa.

4. Koristele persiljalla.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi

--%>