Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Some-tähti Benjamin Peltonen hankki uudet hampaat, teki levyn ja haluaa eroon Päivi Räsäsestä

Tyyli
 
Some-tähti Benjamin Peltonen hankki uudet hampaat, teki levyn ja haluaa eroon Päivi Räsäsestä
Some-tähti Benjamin Peltonen hankki uudet hampaat, teki levyn ja haluaa eroon Päivi Räsäsestä
Viime perjantaina Benjamin Peltonen täytti 19 vuotta ja julkaisi ensimmäisen levyn. Se on julkisuuden ansiota. Ja koska hän on tullut julkisuuteen ulkonäkönsä eikä laulutaitojensa ansiosta, Peltonen miettii paljon sitä, miltä näyttää. HSTV:n Minun tyylilläni –ohjelmassa Peltosta haastattelee Sami Sykkö.

Viime perjantaina Benjamin Peltonen täytti 19 vuotta ja julkaisi elämänsä ensimmäisen levyn.

Se on julkisuuden ansiota.

Benjaminista tuli some-sensaatio 16-vuotiaana. Hän sai instagramissa nopeasti yli 300000 seuraajaa, enemmän kuin juuri kukaan Suomessa. Faneja seurasi julkisuus.

Ja julkisuutta seurasi levy, vaikkei Peltonen olekaan synnynnäinen laulaja.

”Olin koulun kuorossa ja niin kovaääninen, että mut piti ottaa kuorosta välillä pois, että muutkin pojat kuuluisivat”, Peltonen muistelee HSTV:n Minun tyylilläni -ohjelmassa.

Lisäksi yksi hyvä kaveri sai Peltosen tuntemaan, ettei hänestä todellakaan ole laulajaksi.

Mutta julkisuus tuli apuun. Peltonen kertoi Nyt-liitteen haastattelussa kaksi vuotta sitten, ettei hän haaveile laulajan urasta, koska ei pidä äänestään. Haastattelun ilmestyttyä hän sisuuntui ja laittoi lauluvideon instagramiinsa. Videopätkästä tuli tuhansia kommentteja, ja fanien palaute oli niin kannustavaa, että Peltonen alkoi ottaa laulutunteja.

Ja nyt ollaan tässä: debyyttialbumi on ulkona ja kiertue Espanjassa on jouduttu siirtämään suurempiin saleihin, kun liput pienempiin paikkoihin myytiin hetkessä loppuun.

Koska Benjamin on tullut julkisuuteen ulkonäkönsä eikä laulutaitojensa ansiosta, hän miettii paljon sitä, miltä näyttää. Vaalea tukka on osa imagoa, samoin kuin pukeutuminen. Peltonen seuraa maailmantähtien tyyliä ja ottaa vaikutteita.

Mutta vaikka Peltonen olisi faniensa silmissä ja instagram-kuvissaan täydellinen, ei hän ole. Peltonen kertoo HSTV:n haastattelussa (katso video) yrittävänsä hoitaa iho-ongelmiaan esimerkiksi ruokavaliolla. Myös hänen etuhampaansa on uusittu.

”Ne korjattiin pari vuotta sitten. Ennen ne oli oikein rotanhampaat”, Benjamin sanoo.

Ihmisten kiinnostuksen säilyttääkseen Peltonen on valmis tekemään kaikenlaista. Hän on kertonut julkisuudessa – vähän vitsinä – jopa olevansa valmis esiintymään alasti, jos levy-yhtiö sitä vaatii.

”Suomessa ollaan aika vanhanaikaisia ja järkytytään pienistä jutuista.”

Amerikassa on toisin.

”Siellä on Kim Kardashianit tissit paljaana.”

Äidille levyä ja instagramia varten otetut paidattomat kuvat ovat ok, mutta isovanhemmat antavat Benjaminille palautetta jo liian rikkinäisistä farkuista.

”Sinulla olivat nuo päällä myös telkkarihaastattelussa. Nuo ovat vähän liikaa”, isovanhemmat ovat huomauttaneet.

Jos isovanhemmat eivät hyväksy Benjaminin pukeutumista, laulaja itse ei hyväksy epätasa-arvoa. Esimerkiksi homoliittojen vastustajia kohtaan Benjaminilla on nollatoleranssi. Päivi Räsänen ja kumppanit saavat kuulla HSTV:n haastattelussa kunniansa.

”Mä varmaan poistaisin nuo ihmiset Suomesta, heittäisi jonnekin roskiin.”

Sami Sykön juontaman Minun tyylilläni –ohjelman uudet jatksot ilmestyvät HSTV:ssä tiistaisin. Katso koko Benjaminin haastattelu jutun alussa olevalta videolta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit