Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kalifornian kouluampuja saa murhasyytteet

Ulkomaat
 
REUTERS
Jonathan Gibby / AFP
Oikos University -oppilaitoksen pihalle oli tuotu keskiviikkona kukkia koulusurman uhrien muistoksi. Poliisin rikospaikkatutkija meni poliisin eristämään kouluun.
Oikos University -oppilaitoksen pihalle oli tuotu keskiviikkona kukkia koulusurman uhrien muistoksi. Poliisin rikospaikkatutkija meni poliisin eristämään kouluun. Kuva: Jonathan Gibby / AFP

OAKLAND. Entinen hoitotyön opiskelija sai keskiviikkona syytteet seitsemästä murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä yliopistolla tehdyn joukkosurman takia. Epäilty ampuja surmasi maanantaina Kalifornian Oaklandissa sijaitsevassa kristillisessä oppilaitoksessa seitsemän ihmistä ja haavoitti kolmea.

43-vuotias epäilty oli erotettu aiemmin oppilaitoksesta vihanhallintaongelmien takia. Hänet oli määrä vangita myöhemmin keskiviikkona.

Epäilty antautui poliisille surmien jälkeen useiden kilometrien päässä sijaitsevan ruokakaupan pihalla.

Poliisipäällikkö Howard Jordanin mukaan epäilty on ollut yhteistyökykyinen, mutta ei ole osoittanut erityistä katumusta.

Maanantain joukkosurma oli Yhdysvalloissa verisin koulusurma sitten vuoden 2007, jolloin opiskelija surmasi Virginia Tech –yliopistossa 32 ihmistä ja haavoitti 32:ta ennen kuin surmasi itsensä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat