Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvaltain kauppaministerin epäillään livistäneen kolaripaikalta

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvaltain kauppaministeriä John Brysonia, 68, epäillään kahdesta peräänajosta ja yrityksestä livistää paikalta, The Los Angeles Timesin verkkolehti kertoi maanantaina.

Kolarointi tapahtui lauantaina Los Angelesissa. Toisen peräänajon jälkeen ministeri löytyi tiedottomana autostaan ja vietiin sairaalaan, josta hän pääsi maanantaina. Poliisin mukaan huumeilla tai alkoholilla ei ilmeisesti ollut osuutta tapahtumiin.

"Ministeri Bryson oli mukana liikenneonnettomuudessa ja kärsi kohtauksesta", hänen tiedottajansa Jennifer Friedman kertoi maanantaina. Friedman käytti ilmausta, jolla kuvataan esimerkiksi epileptistä kohtausta.

Bryson ajoi omaa Lexus-autoaan omalla ajallaan, eikä hänellä olut turvamiestä mukanaan.

Edellä ajanut Buick oli pysähtynyt rautatien ylikäytävän eteen ja odotti junan ohitusta. Bryson ajoi auton perään.

Buickissa olleet kolme miestä kertovoivat, että Bryson oli lyhyesti sanonut heille jotain, ja törmäsi sitten lähtiessään toisen kerran saman Buickin perään, Los Angelesin sheriffin yhteenvedon mukaan.

Miehet lähtivät seuraamaan Brysonia ja soittivat poliisin hätänumeroon.

Bryson jatkoi matkaansa ja ajoi toisen auton perään. Poliisi löysi hänet tiedottomana autostaan San Gabriel Boulevardin kulmasta.

Brysonia ei vangittu, koska hänet jouduttiin viemään sairaalaan. Hän saa rikossyytteen peräänajosta ja kolaripaikalta pakenemisesta.

Bryson oli suuren kalifornialaisen sähköyhtiön johtaja 18 vuoden ajan.

Presidentti Barack Obama nimitti hänet Yhdysvaltain kauppaministeriksi viime vuonna. Elämänkerta ylistää Brysonin työtä etenkin useiden muiden maiden sähköyhtiöiden yksityistämiseksi.

Artikkeli L.A. Timesin verkkosivuilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat