Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kahtasataa kaahannut rattijuoppo tappoi seitsemän lasta Moskovassa

Ulkomaat
 
STT–AFP
ANDREY SMIRNOV / AFP
Rattijuoppo kaahasi 200 kilometrin nopeudella ja tappoi seitsemän lasta Moskovassa.
Rattijuoppo kaahasi 200 kilometrin nopeudella ja tappoi seitsemän lasta Moskovassa. Kuva: ANDREY SMIRNOV / AFP

Moskova. Rattijuoppo tappoi seitsemän lasta Moskovassa lauantaina. Mies törmäsi kaupungin länsiosassa autollaan noin 200 kilometrin nopeudella bussipysäkkiin murskaten sen täysin. Osia pysäkistä raahautui auton mukana koko korttelin matkan.

Poliisin mukaan pysäkillä oli kolme poikaa ja neljä tyttöä, jotka olivat tulleet lähistöllä sijaitsevien elokuvastudioiden maisemiin nauttimaan vapaapäivästä.

Alustavien tietojen mukaan myös kolme muuta ihmistä sai lieviä vammoja törmäyksessä. Juovuksissa ja mahdollisesti myös huumeiden vaikutuksen alaisena kaahannut 29-vuotias mies vietiin sairaalaan. Hänellä ei ollut vakavia vammoja.

Rattijuoppo tappoi seitsemän lasta Moskovassa
Rattijuoppo tappoi seitsemän lasta Moskovassa
Rattijuoppo tappoi seitsemän lasta Moskovassa lauantaina. Mies törmäsi kaupungin länsiosassa autollaan noin 200 kilometrin nopeudella bussipysäkkiin murskaten sen täysin. Osia pysäkistä raahautui auton mukana koko korttelin matkan. Poliisin mukaan pysäkillä oli kolme poikaa ja neljä tyttöä. Juovuksissa ja mahdollisesti myös huumeiden vaikutuksen alaisena kaahannut 29-vuotias mies vietiin sairaalaan. Hänellä ei ollut vakavia vammoja. Videolla kuvaa onnettomuuspaikasta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat