Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Prinsessa Madeleine ja Christopher O'Neill saavat toisen lapsen

Spekulaatiot tulevan lapsen syntymäpaikasta alkoivat heti Ruotsissa

Ulkomaat
 
Soren Andersson TT
Prinsessa Madeleinen ja hänen puolisonsa Christopher O'Neillin esikoinen, prinsessa Leonore, syntyi helmikuussa 2014.
Prinsessa Madeleinen ja hänen puolisonsa Christopher O'Neillin esikoinen, prinsessa Leonore, syntyi helmikuussa 2014. Kuva: Soren Andersson TT

Ruotsissa iloittiin perjantaina kuninkaallista vauvauutista, kun hovi kertoi prinsessa Madeleinen ja hänen puolisonsa Christopher O'Neillin odottavan toista lastaan.

Lapsen on määrä syntyä kesällä 2015. Pariskunta sai esikoisensa, prinsessa Leonoren kuluvan vuoden helmikuussa.

Tulevasta kesästä tulee siis tapahtumarikas Ruotsin hovissa. Kesälle on suunniteltu myös prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häät.

"Olemme hyvin onnellisia ja odotamme, että saamme toivottaa uuden perheenjäsenen tervetulleeksi", prinsessa Madeleine ja Christopher O'Neill viestittävät hovin tiedotteessa.

Hovista kerrottiin, että vauvauutinen haluttiin ilmoittaa juuri nyt, jotta arvuutteluilta voitaisiin välttyä. Pariskunta on paraikaa vierailulla Ruotsissa kotikaupungistaan New Yorkista, ja heillä on julkisia esiintymisiä.

Ruotsissa tieto kuninkaallisesta lapsesta otettiin vastaan riemulla ja siitä raportoitiin laajasti livelähetyksin ja studiokeskusteluin. Spekulaatiot siitä, syntyykö lapsi tällä kertaa Ruotsissa, alkoivat myös heti.

Prinsessa Leonore syntyi New Yorkissa.

"Olen varma siitä, että lapsi syntyy nyt Ruotsissa, koska Carl Philipin häät ovat samaan aikaan", sanoi Kungliga Magasinetin päätoimittaja Roger Lundgren TT:lle.

Elina Kervinen HS
Tukholma

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat