Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pohjois-Korea uhkasi iskevänsä USA:han

Ulkomaat
 

Pohjois-Korea raivostui Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman ja liittovaltionpoliisin FBI:n syytteistä, joiden mukaan elokuvayhtiö Sony Picturesiin tehty marraskuinen tietomurto oli yksinomaan pohjoiskorealaisten tekemä.

Sunnuntaina Pjongjang uhkasi iskeä amerikkalaiskohteisiin, jos Yhdysvallat rankaisee tietomurrosta Pohjois-Koreaa, kertoi uutistoimisto AFP.

"Kovimmat vastaiskumme kohdistuvat rohkeasti Valkoiseen taloon, Pentagoniin ja koko Yhdysvaltoihin, joka on terrorismin likakaivo. Vastaiskumme tulee ylittämään roimasti Obaman julistamat toimet", Pohjois-Korean puolustuskomissio uhkasi Yhdysvaltoja maan virallisen uutistoimiston KCNA:n välityksellä.

Puolustuskomissio myös kiisti Pohjois-Korean osallisuuden tietomurtoon. Vaikka pohjoiskorealaiset ovat irtisanoutuneet tietomurrosta, on Pohjois-Korea ylistänyt hakkereita "oikeudenmukaisesta teosta".

Pohjois-Korea on loukkaantunut Sonyn elokuvasta The Interview, jossa Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA värvää kaksi amerikkalaistoimittajaa salamurhaamaan Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin. Pohjois-Korea on vedonnut muun muassa YK:n pääsihteeriin, jotta elokuvaa ei julkaistaisi.

Elokuvan ensi-illan piti olla joulupäivänä. Sony kuitenkin hyllytti elokuvan teatterijakelusta, kun Sonyn tietoihin murtautuneet hakkerit uhkasivat terrori-iskuilla teattereita ja amerikkalaisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat