Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Prinssi Andrew'n väitetään pakottaneen alaikäisen seksiin

Ulkomaat
 
Prinssi Andrew
Prinssi Andrew

Buckinghamin palatsi kiisti perjantaina väitteet, joiden mukaan Yorkin herttua eli prinssi Andrew olisi syyllistynyt "sopimattomaan käytökseen alaikäisiä kohtaan", The Guardian -lehti kertoi perjantaina.

Palatsi antoi lausunnon sen jälkeen kun yhdysvaltalainen nainen oli maanantaina nostanut kanteen, jossa hän väittää yhdysvaltalaisen sijoittajapankkiirin ja miljonäärin lainanneen naista rikkaille ja vallakkaille ystävilleen "seksiorjaksi".

Prinssi Andrew ei ole vastaajana tapauksessa, mutta hänen nimensä mainitaan asiakirjoissa. Asiakirjan mukaan nainen "pakotettiin seksisuhteeseen prinssin kanssa, kun hän oli alaikäinen" Lontoossa, New Yorkissa ja karibialaisella saarella.

Tapaus liittyy pitkään käynnissä olleeseen oikeusjuttuun, jossa joukko naisia sanoo miljonääri Jeffrey Epsteinin käyttäneen heitä hyväksi. Epstein on aiemmin tuomittu vankilarangaistukseen alaikäisen parittamisesta.

Yorkin herttua on prinssi Charlesin nuorempi veli.

Seksiväitteet ovat nousseet aiemminkin esille, mutta prinssi Andrew on kiistänyt olleensa sukupuoliyhteydessä Epsteiniin liitettyjen alaikäisten kanssa.

Prinssi Andrew'n läheinen ystävyyssuhde Epsteiniin on kuohuttanut brittejä aiemminkin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat