Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seksisyytökset horjuttavat Britannian hovia

Hovi on rientänyt jo kahdesti prinssi Andrew'n avuksi.

Ulkomaat
 
Prinssi Andrew pohtii juristien kanssa mahdollisia vastatoimia.
Prinssi Andrew pohtii juristien kanssa mahdollisia vastatoimia.

Prinssi Andrew'in liittyvät seksisyytökset piinaavat Britannian hovia ja uhkaavat syödä loputkin prinssin jo ennestään heppoisesta henkilökohtaisesta uskottavuudesta.

Amerikkalaisnainen väitti loppuvuonna Yhdysvalloissa tuomioistuimelle antamassaan lausunnossa, että hänet oli pakotettu alaikäisenä eli 17-vuotiaana harrastamaan seksiä prinssi Andrew'n kanssa. Väitetyt teot tapahtuivat 1999–2002.

Yleensä hyvin vaitonainen Britannian hovi on tyrmännyt naisen väitteet jyrkästi jo kahdesti. Prinssiä vastaan ei ole aloitettu rikostutkintaa tai nostettu syytettä, mutta tapaukseen liittyvä mediamylläkkä Britanniassa kiihtyy.

Eräät brittiviestimet ovat myös julkistaneet valokuvan, jossa prinssi ja nainen esiintyvät yhdessä.

Naisen mukaan amerikkalainen liikemies ja miljardööri Jeffrey Epstein tarjosi häntä vaikutusvaltaisten ystäviensä seksikumppaniksi naisen ollessa teinityttö. Epstein sai jo 2008 vankilatuomion alaikäisen tytön parittamisesta.

Epstein kuuluu tunnetusti prinssi Andrew'n ystäväpiiriin. Heidät on nähty yhdessä myös liikemiehen vankilarangaistuksen jälkeen.

Andrew'n ja tuomitun seksirikollisen ystävyys on ollut Britannian hoville jo tähän asti arka paikka.

Hovi on saanut vuosien varrella osansa erilaisista seksiskandaaleista, mutta väitteissä alaikäiseen sekaantumisesta on tavallista synkempi kaiku.

Brittiviestimien mukaan Andrew palasi sunnuntaina hiihtolomaltaan Britanniaan. Prinssi miettii hovin juristien kanssa, ryhtyäkö vastatoimiin vai ei.

Prinssin nimi tuli esiin, kun amerikkalaisnainen ja kaksi muuta uhria tekivät valituksen syyttäjäviranomaisten Epsteinin kanssa tekemästä sopimuksesta.

Annamari Sipilä HS
Lontoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat