Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Panttivankeja kuoli poliisin rynnäkössä ruokakauppaan

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

1 Keskiviikkona tehtiin terrori-isku satiirilehti Charlie Hebdon toimitukseen. Iskussa kuoli 12 ja loukkaantui 11 ihmistä. Hyökkääjät ampuivat poliisia ja pakenivat paikalta.

Torstaina lähistöllä poliisi ammuttiin kuoliaaksi Pariisin Montrougessa. Tekijöiksi epäiltiin miestä ja naista.

2 Terrori-iskusta epäillyt ryöstivät keskiviikkona huoltoaseman. Poliisin etsinnät keskittyivät alueelle.

3 Turvallisuusjoukot tappoivat Charlie Hebdon iskusta epäillyt veljekset Saïd ja Chérif Kouachin ja vapauttivat heidän ottamansa panttivangin kuuden aikaan perjantaina. Piiritystilanne oli alkanut aamulla Dammartin-en-Goëlen pikkukaupungissa, jossa veljesten pakomatka oli päättynyt ja he olivat linnoittautuneet teollisuushalliin.

4 Puolenpäivän aikaan perjantaina mies ammuskeli ja otti panttivankeja juutalaisessa košer-ruokakaupassa Itä-Pariisin Porte de Vincennesissä. Kaappaajan epäiltiin olevan torstainen poliisin ampuja.

Kaappaajan kerrottiin uhanneen tappaa panttivankeja, jos Charlie Hebdon terrori-iskusta epäillyille tapahtuu jotain. Kaappaaja kuoli poliisin rynnäkössä. Neljä panttivankia kuoli jo aiemmin.

Oikaisu: Uutisessa kerrottiin virheellisesti, että neljä panttivankia olisi kuollut poliisin rynnäkössä. Panttivangit kuolivat kuitenkin jo ennen poliisin iskua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat