Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

USA ja Britannia puolustivat Venäjä-pakotteita

Ulkomaat
 

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama kertoi perjantaina, että Yhdysvallat ja Britannia ovat päättäneet pitää Venäjän-vastaiset pakotteet voimassa, kunnes Venäjä lopettaa aggressiiviset toimensa Ukrainassa.

Britannian pääministerin David Cameronin mukaan Venäjä on päättänyt repiä kansainvälisen oikeuden sääntökirjan, ja kaikkien Euroopan maiden kannattaisi nyt pitää mielessään historian opetukset.

Obama ja Cameron pitivät yhteisen tiedotustilaisuuden Washingtonissa Cameronin Yhdysvaltain-vierailun yhteydessä.

Vierailua varjosti Pariisin terrori-isku. Obama sanoi Yhdysvaltojen tekevän kaikkensa auttaakseen Ranskaa. Väkivaltaiset ääriliikkeet tullaan lopulta voittamaan, hän sanoi rauhallisesti.

Obaman mukaan Yhdysvalloilla on Eurooppaan verrattuna etunaan, että Yhdysvalloissa muslimit kokevat olevansa amerikkalaisia.

"Tämä siirtolaisten sulautuminen on suurin vahvuutemme", Obama sanoi. "Kaikissa Euroopan maissa näin ei ole, ja se on heidän suurin vaaransa."

Obama muistutti varoittaneensa muita YK:n jäsenmaita terrorismiturismista Syyriaan viime syksyn yleiskokouksessa. Hän sanoi Yhdysvaltojen etsivän uusia keinoja ilmiön torjumiseksi.

"Suurin osa muslimeista uskoo suvaitsevaisuuteen", Obama muistutti. "Meidän täytyy löytää tapoja nostaa esiin äänet, jotka edustavat enemmistöä."

Obama ja Cameron kertoivat myös lisäävänsä Yhdysvaltojen ja Britannian yhteistyötä kyberterrorismin torjumisessa.

Laura Saarikoski HS
Washington

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat