Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korean päälentoyhtiön ex-pomolle vankeutta pähkinärähinästä

Ulkomaat
 
Cho Hyun-ah
Cho Hyun-ah

Etelä-Korean päälentoyhtiön Korean Airin entinen varatoimitusjohtaja Cho Hyun-ah sai vuoden vankeustuomion ilmailuturvallisuuden vaarantamisesta torstaina, kertoo korealainen uutistoimisto Yonhap.

Soulilainen alioikeus tuomitsi naisen niin sanotusta pähkinärähinästä, jonka hän aloitti Korean Airin lentokoneessa New Yorkissa viime joulukuun alkupuolella.

Ensimmäisessä luokassa istunut Cho alkoi joulukuussa raivota henkilökunnalle, kun hänelle tarjoiltiin makadamiapähkinöitä hänen mielestään väärin. Ne tuotiin pussissa, mutta Cho katsoi, että ne olisi pyytämättä pitänyt tuoda lautasella.

Kone oli lähdössä New Yorkista kohti Soulia. Se oli jo lähtenyt lähtöportilta, kun Cho päätti, että matkustamohenkilökunnan esimies täytyy heittää ulos. Hän määräsi koneen palaamaan portille, jossa työntekijä poistettiin koneesta ja erotettiin saman tien myös yhtiön palveluksesta.

Oikeus katsoi Chon syyllistyneen lentoreitin muuttamiseen, josta ei voi selvitä ehdollisella vankeusrangaistuksella. Tuomio on ehdoton, vaikka Cho oli Yonhapin mukaan toimittanut oikeudelle kuusi anteeksipyyntökirjelmää vankilan välttämiseksi.

Mikko Paakkanen HS
Peking

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat