Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Periksi ei saa antaa, ei koskaan

Ulkomaat
 
Annukka Oksanen
Annukka Oksanen on Kööpenhaminassa asuva Pohjoismaihin, talouteen ja politiikkaan erikoistunut toimittaja.

"Luulin, että maailmassa olisi tarpeeksi tilaa juutalaisille, kristityille ja muslimeille. Mutta ei taida olla", Nørrebrossa asuva Lotte Bjerg Pedersen sanoi pettyneenä sunnuntaina.

"Jollain tasolla emme olleet yllättyneitä", sanoi Tanskan juutalaisyhteisön johtaja Dan Rosenberg Asmussen iskuista. He, pääministeri Helle Thorning-Schmidt ja muut tanskalaiset olivat järkyttyneitä ja sokissa, mutta eivät perinpohjin yllättyneitä. Se kertoo siitä, että todellinen terroriuhka on ollut olemassa pitkään.

"Poliisi ja pääministeri toimivat ihailtavasti", Suomen Tanskan-suurlähettiläs Ann-Marie Nyroos arvioi sunnuntai-iltana.

Poliisin pätevä toiminta äärimmäisessä kriisissä kertoo, että terrori-iskun uhka on otettu tosissaan ja sitä varten on harjoiteltu perusteellisesti.

Se on sekä pelottavaa että rauhoittavaa. Terrorismi on viimeistään nyt todellisuutta Skandinaviassa.

Moni aprikoi, onko iskuilla yhteys hyökkäykseen Charlie Hebdo -satiirilehteä vastaan. Kolmen päivän aikana Pariisin seudulla kuoli 17 ihmistä.

Kööpenhaminassa monien mielessä vilahti, että pahemminkin olisi voinut käydä. Kolme kuollutta on silti aivan liikaa.

Sunnuntaina ihmiset toistelivat, etteivät anna terrorin muuttaa itseään, ajatteluaan tai käyttäytymistään. Se on hyvä tapa reagoida kauheuksiin. Periksi ei saakaan antaa, ei koskaan.

Annukka Oksanen
Kööpenhamina

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat