Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syyttäjät esittivät Strauss-Kahnin vapauttamista

Todisteet eivät osoita entisen IMF-johtajan järjestäneen prostituoituja seksijuhliin

Ulkomaat
 
Dominique Strauss-Kahn
Dominique Strauss-Kahn

Ranskalaissyyttäjät esittivät törkeästä parituksesta syytetyn Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n entisen johtajan Dominique Strauss-Kahnin vapauttamista syytteistä tiistaina.

"Esitutkinta sen enempää kuin kuulustelutkaan" eivät todistaneet, että Strauss-Kahn on syyllinen prostituoitujen järjestämiseen Brysselissä, Pariisissa ja Washingtonissa järjestettyihin seksijuhliin, joihin hän itse osallistui, sanoi syyttäjä Frédérc Fèvre uutistoimisto AFP:n mukaan. Strauss-Kahn osallistui orgioihin vuosina 2008–2011.

Esitys syytteiden hylkäämisestä oli odotettu. Jo kesällä 2013 yleinen syyttäjä suositteli syytteiden hylkäämistä riittämättömien todisteiden takia.

Esitutkintaa johtaneet tutkintatuomarit kuitenkin määräsivät Strauss-Kahnin oikeuden eteen.

Syytettyinä parituksesta on vielä 13 muuta ihmistä.

Strauss-Kahnin puolustus on alusta asti nojannut tietämättömyyteen. Oikeudessa kaksi liikemiestä kertoi pitäneensä prostituoitujen osallisuuden juhliin salassa Strauss-Kahnilta.

Syytekirjelmän mukaan Strauss-Kahn oli juhlien pääasiallinen hyötyjä ja alullepanija, vaikka hän ei itse maksanutkaan prostituoitujen palveluista.

Oikeudenkäyntiä seuranneet ranskalaiset ovat nyt runsaan kahden viikon ajan saaneet piinallisia yksityiskohtia myöten seurata karkeaan seksiin ja orgioihin mieltyneen Strauss-Kahnin elämää. Jadeksi kutsuttu entinen prostituoitu kuvaili oikeudessa, miten Strauss-Kahn pakotti hänet yhdyntään Pariisissa järjestetyissä juhlissa.

Nainen kertoi kuitenkin suostuneensa aktiin, koska hän tarvitsi hänelle etukäteen luvatut rahat. Oikeudessa Strauss-Kahn kertoi, ettei hän ollut havainnut vastustusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat