Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Indonesia aikoo teloittaa kaksi australialaista huumerikoksista

Ulkomaat
 

Australian pääministeri Tony Abbott sanoo olevansa erittäin pettynyt, jos Indonesia sivuuttaa hänen pyyntönsä armahtamisesta ja teloittaa kaksi australialaismiestä, jotka maa on tuominnut kuolemaan.

Pääministeri varoitti samalla Indonesiaa maiden välisten diplomaattisten suhteiden kiristymisestä. Uutistoimisto AFP:n mukaan Abbott sanoi vetoavansa kovimmilla mahdollisilla henkilökohtaisilla painostamisen keinoilla Indonesian presidenttiin Joko Widodoon, jotta australialaismiehet säästyisivät kuolemantuomiolta.

"En halua vahingoittaa parhaita mahdollisia suhteita hyvin tärkeän ystävän ja naapurin kanssa. Mutta jos Indonesia ei ota täysin kohtuullisia vastalauseitamme huomioon, emme voi vain sivuuttaa asiaa", Abbott sanoi.

Indonesia vastasi toteamalla, ettei Abbott saa tahtoaan läpi uhkailemalla. "Uhkaukset eivät kuulu diplomaattiseen kielenkäyttöön, eikä kukaan vastaa hyvällä uhkailuun", maan ulkoministeriön edustaja sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Andrew Chan, 31, ja Myuran Sukumaran, 33, saivat Indonesiassa kuolemantuomiot huumeiden salakuljettamisesta vuonna 2006. Miehet toimivat johtohenkilöinä Bali Nine -nimisessä heroiinin salakuljetusryhmässä. Indonesian viranomaiset ovat vahvistaneet, että Chan ja Sukumaran ovat seuraavaksi teloitettavien vankien listalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat