Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Göteborgin lähellä paljastui kolmoissurma

Uhrit löytyivät pysäköintialueelta lauantaiaamuna. Tekijä ei ole tiedossa.

Ulkomaat
 
Björn Larsson Rosvall TT
Rikostutkijat tapahtumapaikalla Uddevallassa.
Rikostutkijat tapahtumapaikalla Uddevallassa. Kuva: Björn Larsson Rosvall TT

Kolme nuorta löytyi lauantaiaamuna kuolleina Ruotsin Uddevallassa noin 70 kilometrin päässä Göteborgista. Poliisin mukaan kyseessä on kolmoissurma.

Sanomalehti Aftonbladetin mukaan kaksi uhreista on miehiä ja yksi nainen. Kaikki kolme olivat noin 20-vuotiaita.

Poliisin mukaan kaikki uhrit on ammuttu löytöpaikalla pysäköintialueella.

Yksi uhreista löytyi Audi-merkkisestä henkilöautosta, kaksi sen ulkopuolelta. Uhrit löysi lenkkeilijä. Auto ei ollut kenenkään uhreista.

Rikos on tapahtunut kello yhden ja kahden välillä lauantaiyönä. Poliisin tiedottajan mukaan poliisia kiinnostaa kaksi mopolla liikkunutta ihmistä, jotka ovat olleet liikkeellä rikospaikalta pohjoiseen päin. On epäselvää, onko heillä yhteyttä surmiin, mutta poliisi on kiinnostunut kuulemaan heitä.

Naapurustossa asuvat kertoivat kuulleensa yöllä paukkupommeja muistuttavia ääniä. Jotkut kertoivat kuulleensa sen jälkeen auton poistuvan paikalta kovaa vauhtia. Havaintojen ajankohdat kuitenkin vaihtelivat.

Surmapaikalla syntyi kaaos lauantaina puolenpäivän jälkeen, kun viidentoista ihmisen joukko yritti väkivalloin päästä eristetylle rikospaikalle.

Poliisi joutui käyttämään pamppuja ja koiria estääkseen ihmisten pääsyn eristyslinjan läpi.

"Osa käyttäytyi erittäin häiritsevästi. Emme tiedä, olivatko he omaisia vai muita", sanoi Länsi-Götanmaan poliisin tiedottaja Christer Fuxborg Dagens Nyheterille.

Eristyslinjan ulkopuolelle oli kerääntynyt noin 50 ihmistä. Poliisi oli kutsumassa lisää henkilökuntaa paikalle, koska rikospaikan ympärillä oli yhä levottomampaa, kertoi Göteborgs-Posten. Useat itkivät avoimesti.

Asukkaat kutsuivat aluetta rauhalliseksi ja lapsiystävälliseksi.

"Täällä ei tapahdu koskaan rikoksia. Tällaista tapahtuu Tukholmassa, Göteborgissa tai Malmössä", sanoi alueen asukas Dagens Nyheterille.

Asukkaita ei päästetty lauantaiaamuna poistumaan alueelta.

"Se on hieman ällistyttävää, koska monien pitää mennä töihin", toinen paikallinen asukas kommentoi Göteborgs-Postenille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat