Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Katugallup Pietarissa: "Venäjä ei kuole ilman Putinia"

HS kysyi pietarilaisilta: "Huomasitko, että presidentti Vladimir Putinia ei näkynyt julkisuudessa päiviin?"

Ulkomaat
 

 

Kostja Suhanov
Kostja Suhanov

Kostja Suhanov, 24, myyjä

"Luin siitä internetistä blogipalvelu Livejournalista. Kun Putin ilmaantui tänään julkisuuteen, minulle se oli yksi hailee, kuten hänen katoamisensakin. Kyse on suuresta show'sta. Putinilla on jokin päämäärä, jonka hän haluaa saavuttaa."

"Julkisuudesta poissaolo on taktiikkaa. Tai sitten hän katsoo, miten kollegat käyttäytyvät. Minulle se ei ole tärkeää. Minun palkkani ei nouse 20 prosenttia, jos Putinia ei näytetty televisiossa. Jos Putin ei olisi presidenttinä, joku muu tulisi hänen tilalleen. Minä tulisin kotiin töistä kuten aina, puhuisin äidin kanssa siitä pari minuuttia. Sitten alkaisi jo jokin hyvä televisiosarja, ja aihe unohtuisi."

 

Svetlana Kuznetsova
Svetlana Kuznetsova

Svetlana Kuznetsova, 76, teknisten tieteiden tohtori

"Putin on ollut koko ajan televisiossa, hän ei ole ollut pois julkisuudesta. Me olemme ylpeitä presidentistämme, hän johtaa meitä ja me autamme häntä. Luin kyllä internetistä huhuja sairaudesta, mutta en usko niihin enkä halua, että hän sairastuisi."

"Hän on urheilullinen, puhuu hyvin – yleensä ilman paperista katsomista – ja ajattelu kulkee terävästi. Me tuemme Putinia."

 

Aleksandr Sidorov
Aleksandr Sidorov

Aleksandr Sidorov, 56, taidehistorioitsija

"Luin internetistä eri versioita. Selvisi, että loppujen lopuksi hänellä oli kuitenkin terveyden kanssa ongelmia. Ilmeisesti jalka oli kipeä. Ehkä hän joutui käymään lääkärissä, rauhoittamaan tahtia. Ihminen vanhenee ja rappeutuu."

"Sairaudesta ei haluta kertoa, koska presidentin myönteistä imagoa halutaan varjella. Johtajan pitää olla hyvässä kunnossa ja edustaa kauneusihanteita. En usko, että hän oli muuten vain pois julkisuudesta. Ei ole savua ilman tulta. Mutta jos Putinia ei olisi, Venäjä ei siihen kuole."

 

Julija Nikolajeva
Julija Nikolajeva

Julija Nikolajeva, 28, matkamuistomyyjä

"En ole huomannut, että Putin ei olisi ollut julkisuudessa. Vasta häntä näytettiin sunnuntaina televisiouutisissa, kun hän puhui Krimistä. En seuraa politiikkaa ja yritän olla keskustelematta siitä tai uskonnosta ystävieni kanssa, koska ne ovat niin polttavia aiheita. En äänestä ja haluan pysytellä puolueettomana. Putin ei herätä minussa vastenmielisyyttä. En näe hänelle vaihtoehtoa tällä hetkellä. Minun elämäni ei ole huonontunut Putinin tultua valtaan."

 

Nikolai Gontar
Aleksei Novosjolov. Kyltissä lukee "Nemtsovin murha on Putinin järjestelmän häpeä".
Aleksei Novosjolov. Kyltissä lukee "Nemtsovin murha on Putinin järjestelmän häpeä".

Aleksei Novosjolov, 30, liberaali oppositioliike 5. joulukuuta

"Huomasin, ja tänäänhän häntä näytettiin. Toisaalta siinä ei ole mitään ihmeellistä, varmaankin ihminen voi sallia itselleen sairastamisen. Mutta voisi sen kertoa rehellisesti ja avoimesti kansalle, että presidentti parantelee itseään.

Meillä valta on kaukana kansasta, ja katsotaan, ettei presidentin terveys ole kansan asia. Venäjälle pitäisi luoda mekanismi vallan vaihtamiseksi, kuten normaaliin demokraattiseen maahan."

Anneli Ahonen
Pietari

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat