Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuhoisia lentoturmia viime vuosilta

Ulkomaat
 
Aishi Zidan 

Trans Asia Airways, helmikuu 2015
Matkustajakone syöksyi pian nousun jälkeen jokeen Taipeissa Taiwanissa. 43 ihmistä kuoli. Onnettomuuden tutkinta on vielä kesken, mutta taiwanilaisviranomaisten mukaan koneen toinen moottori oli lakannut toimimasta. Sen jälkeen lentäjät olivat ilmeisesti sulkeneet vahingossa toisen.

Air Asia, joulukuu 2014
Matkustajakone putosi Jaavanmereen vaikeissa sääolosuhteissa. Kone oli matkalla Surabayan kaupungista Indonesiasta Singaporeen. Kone oli noussut jyrkästi ennen putoamistaan. 162 ihmistä kuoli.

Air Algérie, heinäkuu 2014
Algerialaiskone putosi Malin yllä huonoissa sääolosuhteissa. Kone oli matkalla Burkina Fasosta Algeriaan. 118 ihmistä kuoli.

Malaysia Airlines, heinäkuu 2014
Malaysia Airlinesin matkustajakone ammuttiin alas Itä-Ukrainan yllä heinäkuussa 2014. Kaikki lennolla olleet 298 ihmistä kuolivat.
Kone oli matkalla Amsterdamista Kuala Lumpuriin Malesiaan.

Malaysia Airlines, maaliskuu 2014
Kuala Lumpurista Pekingiin matkalla ollut matkustajakone katosi maaliskuussa 2014. Koneen hylkyä ei ole löytynyt vieläkään. Kone kääntyi tiettävästi reitiltään ja lensi Intian valtameren yllä kohti etelää, kunnes päätyi mereen polttoaineen loputtua. Koneessa oli 239 ihmistä.

Air France, kesäkuu 2009
Ranskalaisyhtiön lentokone katosi Atlantin valtameren yllä matkalla Rio de Janeirosta Pariisiin. Kone oli syöksynyt mereen: 228 ihmistä kuoli.

Koneen antureita oli jäätynyt, minkä vuoksi lentäjät saivat väärää tietoa. He eivät havainneet koneen sakkaustilaa ja toimivat siksi väärin.

 

Lähteet: The Telegraph, HS, Independent ja CNN.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat