Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yksi opiskelija kuoli ja 150 loukkaantui muuntajan räjähdyksen aiheuttamassa paniikissa Keniassa

Ulkomaat
 
AFP–Reuters
Sähkömuuntajan räjähdys sai kenialaisopiskelijat paniikkiin
Sähkömuuntajan räjähdys sai kenialaisopiskelijat paniikkiin
Yksi opiskelija kuoli ja jopa 150 loukkaantui Nairobin ylopistossa Kenian pääkaupungissa, kun sähkömuuntajan räjähdys sai opiskelijat paniikkiin. Kuva: Reuters.

Nairobi. Yksi ihminen kuoli ja 150 loukkaantui sunnuntaina, kun kenialaisessa Nairobin yliopistossa syntyi joukkopaniikki. Oppilaat luulivat, että yliopisto oli joutunut terroristihyökkäyksen kohteeksi, kun kampuksen muuntaja räjähti.

Somaliasta käsin toimiva terroristijärjestö al-Shabaab hyökkäsi huhtikuun alussa toisen kenialaisen yliopiston kampukselle Garissan kaupungissa ja tappoi 148 ihmistä.

"Syntyi täysi paniikki. Luulimme, että nyt on on meidän vuoromme Garissan jälkeen", opiskelija Michael Njuguna oli sanonut kenialaisviestimille uutistoimisto AFP:n mukaan.

Räjähdyksen jälkeen oppilaat ryntäsivät ulos, osa ikkunoista hyppäämällä. Yksi oppilas sai surmansa hypättyään viidennestä kerroksesta betoniselle tasolle. Räjähdys tapahtui neljältä aamulla, jolloin suurin osa oppilaista oli nukkumassa.

Kenian hallitus kertoi pyytäneensä YK:n pakolaisjärjestöä UNHCR:ää siirtämään heinäkuuhun mennessä satojatuhansia somalialaisia Dabaabin pakolaisleiriltä Keniasta takaisin kotimaahansa. YK sanoi sunnuntaina, ettei heitä voi pakottaa palaamaan Somaliaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat