Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Britannia pysyy kovana Venäjälle

Ulkomaat
 

Britannian konservatiivipuolueen vahvoihin hahmoihin kuuluva William Hague sanoo, että Britannia pysyy tulevaisuudessakin tiukkana Venäjän aggressiivisten toimien edessä.

"Britannia ajaa EU:ssa linjaa, että tarvitsemme lujan ja taipumattoman eurooppalaisen lähestymistavan tähän ongelmaan", kansainvälisille tiedotusvälineille keskiviikkona puhunut Hague kommentoi HS:n kysymystä siitä, kuinka huolissaan Venäjästä ollaan.

Haguen mukaan Britannia seisoo myös näkyvästi Nato-kumppaniensa tukena. Hän otti esimerkiksi Baltian maissa pidetyt sotaharjoitukset.

Vaikka konservatiivit häviäisivät vaalit, labour-hallitus tuskin muuttaisi asennetta. Hallituksen vaihtuminen vaikuttaa Britanniassa hyvin vähän ulko-, puolustus- ja kauppapolitiikkaan.

Pitkän uran politiikassa tehnyt Hague ei asetu enää ehdolle toukokuun parlamenttivaaleissa. Hän toimi Britannian ulkoministerinä 2010–2014.

Haguen mielestä pienten puolueiden nousua brittipolitiikassa on liioiteltu, jos ei oteta lukuun Skotlannin kansanpuolueen selvää vahvistumista Skotlannissa.

"On liian aikaista kirjoittaa kaksipuoluejärjestelmän kuolinilmoitusta."

Annamari Sipilä HS
Lontoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat