Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olisiko kontista asuntopulman ratkaisijaksi?

Ulkomaat
 
Sandra Glöd25, opettajaopiskelija"Asun edelleen kotona ja säästän kaikki mahdolliset rahani oman asunnon ostamiseen myöhemmin. Olen sisäistänyt ajatuksen, että asuntomarkkinoilla on kriisi ja että on liki mahdoton löytää vuokra-asuntoa. Aina puhutaan siitä, että on 20 vuoden vuokra-asuntojonot, joten en aio ryhtyä sellaiseen. Aion ostaa, ja silloin pitää ottaa ihan mielettömän suuri laina. Lähiöissäkin pitää olla omaa rahaa 150 000–200 000 kruunua (16 000–21 500 euroa).Konttiasunnoista en oikein ole varma, voi se olla hyväkin. Mielestäni opiskelija-asuntoja on kuitenkin ollut viime aikoina vähän enemmän kuin muutama vuosi sitten." 
Sandra Glöd
25, opettajaopiskelija
"Asun edelleen kotona ja säästän kaikki mahdolliset rahani oman asunnon ostamiseen myöhemmin. Olen sisäistänyt ajatuksen, että asuntomarkkinoilla on kriisi ja että on liki mahdoton löytää vuokra-asuntoa. Aina puhutaan siitä, että on 20 vuoden vuokra-asuntojonot, joten en aio ryhtyä sellaiseen. Aion ostaa, ja silloin pitää ottaa ihan mielettömän suuri laina. Lähiöissäkin pitää olla omaa rahaa 150 000–200 000 kruunua (16 000–21 500 euroa).
Konttiasunnoista en oikein ole varma, voi se olla hyväkin. Mielestäni opiskelija-asuntoja on kuitenkin ollut viime aikoina vähän enemmän kuin muutama vuosi sitten."
 
Sara Sharifpour27, journalistiikan ja kielten opiskelija"Asun nyt opiskelija-asuntolassa, jossa minulla on oma pieni huone ja jaettu keittiö. Asunnon löytäminen oli vaikeaa, mutta hinta on nyt kohtuullinen. Olen asunut aiemmin alivuokralaisena, vaihtanut asuntoa usein ja asunut ystävien nurkissa. Tunnen monia, jotka jatkavat opintojaan siksi, että saisivat asua pidempään opiskelija-asunnossa, koska asunnon saaminen on niin vaikeaa. Itsekin teen osin niin.Konttiasunto tuntuu äärimmäiseltä hätäratkaisulta ja siltä, ettei opiskelijoita arvosteta samalla tavalla kuin muita. Kuvissa asunnot vaikuttavat hyviltä. Ulkoapäin ne näyttävät kyllä ihan vankilalta!" 
Sara Sharifpour
27, journalistiikan ja kielten opiskelija
"Asun nyt opiskelija-asuntolassa, jossa minulla on oma pieni huone ja jaettu keittiö. Asunnon löytäminen oli vaikeaa, mutta hinta on nyt kohtuullinen. Olen asunut aiemmin alivuokralaisena, vaihtanut asuntoa usein ja asunut ystävien nurkissa. Tunnen monia, jotka jatkavat opintojaan siksi, että saisivat asua pidempään opiskelija-asunnossa, koska asunnon saaminen on niin vaikeaa. Itsekin teen osin niin.
Konttiasunto tuntuu äärimmäiseltä hätäratkaisulta ja siltä, ettei opiskelijoita arvosteta samalla tavalla kuin muita. Kuvissa asunnot vaikuttavat hyviltä. Ulkoapäin ne näyttävät kyllä ihan vankilalta!" 
Johan Bergljung22, ranskan kielen opiskelija"Asun edelleen vanhempieni luona. Se on opiskeluaikana helpointa. Siitä ei tule mitään kustannuksia, ja voin säästää opintorahani. Olen kuullut monilta, että asunnon löytäminen on todella vaikeaa. Monet ystäväni jakavat isoja asuntoja tai asuvat alivuokralaisena.Kontti voi olla ihan hyvä väliaikainen ratkaisu, kunhan siellä ei tarvitse olla koko elämäänsä. Opiskelijana pitää vähän sopeutua. Kustannuksia omasta asunnosta saisi minun mielestäni tulla korkeintaan 5 000 kruunua kuussa (540 euroa)."
Johan Bergljung
22, ranskan kielen opiskelija
"Asun edelleen vanhempieni luona. Se on opiskeluaikana helpointa. Siitä ei tule mitään kustannuksia, ja voin säästää opintorahani. Olen kuullut monilta, että asunnon löytäminen on todella vaikeaa. Monet ystäväni jakavat isoja asuntoja tai asuvat alivuokralaisena.
Kontti voi olla ihan hyvä väliaikainen ratkaisu, kunhan siellä ei tarvitse olla koko elämäänsä. Opiskelijana pitää vähän sopeutua. Kustannuksia omasta asunnosta saisi minun mielestäni tulla korkeintaan 5 000 kruunua kuussa (540 euroa)."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat