Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisin käsissä kuollut monta mustaa miestä USA:ssa

Ulkomaat
 

25-vuotias Freddie Gray kuoli Baltimoressa reilu viikko sitten sen jälkeen, kun poliisi oli pidättänyt hänet kadulla ja vienyt poliisiasemalle. Grayn selkäranka ja kurkunpää olivat murtuneet. Syytä tutkitaan.

50-vuotias Walter Scott kuoli North Charlestonissa Etelä-Carolinassa huhtikuussa. Poliisi ampui aseetonta Scottia selkään, kun tämä juoksi karkuun. Poliisi sai syytteen murhasta.

12-vuotias Tamir Rice kuoli Clevelandissa Ohiossa marraskuussa. Rice osoitteli puistossa ilmapistoolilla, ja poliisi ampui hänet.

28-vuotias Akai Gurley kuoli Brooklynissa marraskuussa, kun poliisi ampui hänet pimeässä rappukäytävässä. Poliisi pantiin syytteeseen kuolemantuottamuksesta.

18-vuotias Michael Brown kuoli poliisin luoteihin Fergusonissa Missourissa elokuussa. Tutkinnassa kävi ilmi, että Brown oli lyönyt poliisia, ja tämä toimi itsepuolustukseksi.

43-vuotias Eric Garner kuoli Staten Islandilla heinäkuussa sen jälkeen, kun poliisi oli pitänyt häntä kuristusotteessa. Garner kärsi astmasta ja sydänvaivoista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat