Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venezuelan 21 sijan pudotus selittyy toimittajien uhkailulla

Ulkomaat
 

Urheilutoimittaja Geisha Torres sai viime viikolla Venezuelan valtion televisiokanavalta potkut, koska hänestä löytyi kuva poseeraamassa oppositiopoliitikon kanssa. Twitterissä kiertänyt kuva oli vuodelta 2008, ja se oli kanavan johdon mielestä riittävä syy erottaa urheiluohjelmien juontaja. Hänet oli juuri palkattu Tves-kanavalle, mutta Torres ei edes ehtinyt varsinaisesti edes aloittaa uudessa työpaikassaan.

Tapaus on vain yksi esimerkki Venezuelan hälyttävästä sananvapaustilanteesta.

Lehdistön tilanne monessa Etelä-Amerikan maassa on pahempi kuin vuosikymmeneen, katsoo Freedom House tuoreessa raportissaan. Työskentelyolosuhteet heikentyivät viime vuoden aikana selvästi etenkin Venezuelassa, Hondurasissa ja Perussa.

Toimittajat ilman rajoja -järjestön mukaan vuosi 2014 oli Venezuelassa sananvapaudelle todella musta. Maan sijoitus sananvapausvertailussa putosi vuodessa 21 sijaa sijalle 137.

Hallituksen joukot ovat ampuneet toimittajia kohti, kun he ovat olleet raportoimassa opposition mielenosoituksista. Toimittajia on myös uhkailtu ja pidätetty sattumanvaraisesti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat