Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Monella Isis-johtajalla on oma vastuualueensa

Ulkomaat
 
Tariqal-HarziOn tiettävästi ollut Isisin itsemurhaiskujen pääsuunnittelija. Hän on myös rekrytoinut lisää taistelijoita Isisin riveihin muun muassa Euroopasta ja Pohjois-Afrikasta. 33-vuotias tunisialainen al-Harzi myös kerää Isisille rahaa ja aseita Persianlahden maista.
Tariq
al-Harzi

On tiettävästi ollut Isisin itsemurhaiskujen pääsuunnittelija. Hän on myös rekrytoinut lisää taistelijoita Isisin riveihin muun muassa Euroopasta ja Pohjois-Afrikasta. 33-vuotias tunisialainen al-Harzi myös kerää Isisille rahaa ja aseita Persianlahden maista.
Abu Suleimanal-NaserOn mahdollisesti Isisin korkein sotajohtaja. Hän työskenteli Isisiä edeltäneen Irakin islamilaisen valtion sotaministerinä ja saattaa nyt olla hallinnollisessa vastuussa sotajoukoista. Irakin turvallisuusjoukot julistivat jo kerran tappaneensa al-Naserin, mutta tieto ei ilmeisesti pitänyt paikkaansa.
Abu Suleiman
al-Naser

On mahdollisesti Isisin korkein sotajohtaja. Hän työskenteli Isisiä edeltäneen Irakin islamilaisen valtion sotaministerinä ja saattaa nyt olla hallinnollisessa vastuussa sotajoukoista. Irakin turvallisuusjoukot julistivat jo kerran tappaneensa al-Naserin, mutta tieto ei ilmeisesti pitänyt paikkaansa.
Abu Bakral-BagdadiIsisin johtaja opiskeli islamilaista historiaa Bagdadin yliopistossa. Monien terroristitekojen jälkeen hän päätyi 33-vuotiaana Camp Buccaan vuonna 2004. Irakilainen Al-Bagdadi nousi johtoon vuonna 2010 mutta haavoittui vakavasti maaliskuussa, eikä hän brittilehti Guardianin mukaan ole toipunut selkäydinvammastaan.
Abu Bakr
al-Bagdadi

Isisin johtaja opiskeli islamilaista historiaa Bagdadin yliopistossa. Monien terroristitekojen jälkeen hän päätyi 33-vuotiaana Camp Buccaan vuonna 2004. Irakilainen Al-Bagdadi nousi johtoon vuonna 2010 mutta haavoittui vakavasti maaliskuussa, eikä hän brittilehti Guardianin mukaan ole toipunut selkäydinvammastaan.

Abu Muhammedal-AdnaniIsisin syyrialainen päätiedottaja, joka laatii järjestön viralliset lausunnot. Muun muassa julistus islamilaisen kalifaatin perustamisesta kesällä 2013 on hänen käsialaansa. Al-Adnani matkusti Irakiin taistelemaan Yhdysvaltain johtaman liittouman joukkoja vastaan, kun liittouma hyökkäsi Irakiin vuonna 2003.
Abu Muhammed
al-Adnani

Isisin syyrialainen päätiedottaja, joka laatii järjestön viralliset lausunnot. Muun muassa julistus islamilaisen kalifaatin perustamisesta kesällä 2013 on hänen käsialaansa. Al-Adnani matkusti Irakiin taistelemaan Yhdysvaltain johtaman liittouman joukkoja vastaan, kun liittouma hyökkäsi Irakiin vuonna 2003.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat