Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuka on tosielämän Underwood

Ulkomaat
 

Näyttelijä Kevin Spacey esittää eteläcarolinalaista kongressiedustajaa Frank Underwoodia, joka päätyy rikosten ja juonittelun avulla USA:n presidentiksi. Kongressin työntekijöiden mukaan näillä tosielämän poliitikoilla on jotain yhteistä Underwoodin kanssa – vaikka ketään ei tietenkään epäillä murhista.

Bill Clinton

Poliittiset vastustajat ovat verranneet Bill ja Hillary Clintonia tv-sarjan juonittelevaan voimapariin Frank ja Claire Underwoodiin. Clintonit ovat luovineet kuiville lukemattomista skandaaleista, ja liitto on auttanut molempia poliittisesti.

Harry Reid

Underwoodin peräänantamattomuus tuo mieleen demokraattien entisen enemmistöjohtajan, nevadalaissenaattori Harry Reidin, joka taitaa senaatin sisäisen pelin ja pitää omansa kurissa.

Charles Schumer

Newyorkilaissenaattori Charles Schumer on vuosikausia rakentanut kulissien takana tukiverkostoja, jotta hänestä tulisi Reidin manttelinperäjä ja demokraattien johtaja kongressissa.

John McCain

Republikaanien entinen presidenttiehdokas, senaattori John McCain on tunnettu yhtä suorapuheisena ja pelottomana kuin Underwood. McCainia ei voi syyttää selän takana juonittelusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat