Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi pidätti Texasissa lähes 200 jengiläistä

Moottoripyöräjengien yhteenotossa kuoli ainakin yhdeksän

Ulkomaat
 
Wacon kaupungin poliisi
Poliisi tutki maanantaina rikospaikkaa baarin edustalla Wacossa.
Poliisi tutki maanantaina rikospaikkaa baarin edustalla Wacossa. Kuva: Wacon kaupungin poliisi

Poliisi on pidättänyt Texasissa 192 ihmistä moottoripyöräjengien välienselvittelyn vuoksi, kertoi uutistoimisto Reuters maanantaina.

Texasin keskiosissa sijaitsevassa Wacossa kuoli sunnuntaina ainakin yhdeksän ihmistä ja loukkaantui vähintään kahdeksantoista. Pidätettyjä syytetään poliisin mukaan osallisuudesta järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Paikallisen poliisin mukaan kaikki kuolleet olivat jengien jäseniä. Yksikään viranomainen ei loukkaantunut välikohtauksessa, ja myös sivulliset säästyivät loukkaantumisilta.

Osalla sairaalahoitoon viedyistä jengiläisistä oli myös puukotuksista johtuvia vammoja.

"Useat paikalla olleet ampuivat toisiaan, kunnes käänsivät aseensa virkavaltaa vastaan. Poliisi vastasi tuleen ja haavoitti ja luultavasti myös surmasi useita", kertoi Wacon poliisin edustaja ylikonstaapeli Patrick Swanton tiedotustilaisuudessa The New York Timesin mukaan.

Välikohtaus alkoi Wacon keskustassa sijaitsevassa baarissa puolenpäivän jälkeen paikallista aikaa. Poliisin mukaan tilanne saattoi saada alkunsa pysäköintiruutuun liittyneestä kiistasta.

Rähinä siirtyi baarin ulkopuoleiselle parkkipaikalle, jossa käsirysy muuttui lopulta tulitaisteluksi. Ampuma-aseiden lisäksi tilanteessa heiluivat puukot, ketjut ja baseballmailat.

Verkkolehti Vox.comin mukaan baarissa oli paikalla ainakin 150 jäsentä viidestä eri moottoripyöräjengistä. Poliisi ei ole vielä vahvistanut, mitkä jengit ammuskeluun osallistuivat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat